Προκαλούν οι Αλβανοτσάμηδες: Η «Δημοκρατία της τσαμουριάς» τώρα και στην Κομισιόν (βίντεο)

544

Σε μπαράζ προκλήσεων έχουν επιδοθεί οι Αλβανοί με τελευταίο κρούσμα την απόβαση των τσάμηδων στη Θεσπρωτία. Όμως το σχέδιο τους πήγε στράφι αφού έφαγαν «πόρτα» στα ελληνικά σύνορα.

Όχι μόνο δεν ξέχασαν την Τσαμουριά αλλά την έβαλαν και στο τραπέζι της Κομισιόν. Ο «Κομαντάν τσάμι» άφησε τις στρατιωτικές παραλλαγές, έβαλε γραβάτα και επισκέφθηκε τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Timmermans, για να του καταγγείλει τους διωγμούς των Τσάμηδων παραδίδοντας του έναν φάκελο με τη σημαία της Τσαμουριάς. Ο Γερμανός πολιτικός τον αντιμετώπισε με αμηχανία αλλά ο Λάτο την φωτογραφία του την έβγαλε.

Ο αρχηγός της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς έκτος από εκδρομές στην Κομισιόν οργανώνει και … εκδρομές στη Θεσπτρωτία. Ομάδα περίπου 40 ηλικιωμένων τσάμηδων ετοιμαζόταν για εισβολή στα υποτιθέμενα χαμένα πάτρια εδάφη, όμως η πρόκληση έφαγε μπλόκο στο Μαυρομάτι, καθώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση του Υπουργείου Εξωτερικών και ύστερα από επικοινωνία με τα Τίρανα, οι Αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο στην Ελλάδα.

Όμως η αυτοαποκαλούμενη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς» επέμεινε και σήμερα με ανάρτηση στο fb:«Το δικαίωμα αυτό θα γίνει πράξη και οι Τσάμηδες θα γυρίσουν στον τόπο τους. Δεν σε φοβάμαι (Ελλάδα) γιατί εγώ είμαι Αλβανός, πάλι θα έρθω σε εσένα να με περιμένεις Τσαμουριά».

πηγή: StarTv/Κατερίνα Ρίστα

Bushati: H Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να αναγνωρ...
​Κερκόπορτα στο Αιγαίο ανοίγει η συμφωνία μέ Ράμα ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη