Μαζί με την Μακεδονία θα «πουληθεί» για ακόμη μια φορά και η Βόρειος Ήπειρος - Διαβάστε το πακέτο συμφωνίας Ελλάδος- Αλβανίας

Dimitrov-Bushati-kotzia_20180203-005640_1

Η Ελληνική Κυβέρνηση θα αποποιηθεί το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας και συνάμα την Βόρειο Ήπειρο και ότι στοιχεία έχουν απομείνει εν δυνάμει μέχρι σήμερα.

Η Ελλάδα και η Αλβανία έχουν αποφασίσει να επιλύσουν μια και καλή τις διαφορές τους. Όμως η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει ακριβώς την συμφωνία κυρίως στο θέμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα το πακέτο συμφωνίας από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, στην Αλβανία ο Bushati σε τηλεοπτικές εκπομπές έχει ήδη αναφέρει τι περιλαμβάνει η συμφωνία.

Ανάμεσα σε αυτό ήταν και η υπογραφή της μη αναγνώρισης του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας το οποίο θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ οποιαδήποτε στιγμή και να δημιουργηθεί ξανά η Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Από ότι φαίνεται μαζί με την Μακεδονία θα «πουληθεί» και η Βόρειος Ήπειρος.

Διαβάστε παρακάτω τι περιέχει η συμφωνία συμφωνία με τις δηλώσεις Bushati:

1.Εμπόλεμη Κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Η εμπόλεμη κατάσταση είναι σε ισχύ από το 1940, που τότε τα ιταλικά στρατεύματα επιτέθηκαν μέσω της Αλβανίας στην Ελλάδα. Απ’ ό, τι φαίνεται η Ελλάδα θα καταργήσει την Εμπόλεμη Κατάσταση.

2.Οριοθέτηση θαλάσσιων συνόρων. Απ’ ό, τι φαίνεται η Ελλάδα θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ από τα 6 ν.μ που είναι τώρα. Είναι κυριαρχικό δικαίωμα κάθε κράτους να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα μέχρι 12.νμ Αυτό θα ανοίξει το δρόμο και για οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ των δυο χωρών. Ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανίας τόνισε επανειλημμένα, ότι έχει συμφωνηθεί η συζήτηση του θέματος αλλά το τεχνικό κομμάτι θα το αναλάβουν οι εμπειρογνώμονες. Ο Bushati τόνισε ότι η νέα συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα θα διαφέρει από την συμφωνία του 2008 και ότι η Αλβανία δεν χάνει ούτε ένα εκατοστό θαλάσσιου χώρου από αυτήν την συμφωνία.

3.Αναγνώριση χερσαίων συνόρων. Λίγο είναι γνωστό ότι οι δύο χώρες έχουν και χερσαίες διαφορές. Η μια χώρα επικαλείται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, ενώ η άλλη το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας. Σύμφωνα με τον Bushati, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία να αναγνωριστεί το Σύμφωνο της Φλωρεντίας, η οποία ουσιαστικά περιγράφει τα σημερινά χερσαία σύνορα μεταξύ των δυο χωρών.

4.Σχολικά βιβλία. Θα γίνει αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων και στις δυο χώρες, όπου δεν θα γίνει αναφορά σε διεκδικήσεις και εθνικισμό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο υπουργός, τα νέα σχολικά κείμενα θα είναι σύμφωνα με του ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

5.Στρατιωτικά νεκροταφεία Ελλήνων πεσόντων κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα δημιουργηθούν δυο στρατιωτικά νεκροταφεία. Η αναζήτηση των ελλήνων στρατιωτών έχει ξεκινήσει, και η εκταφή τους γίνεται από επιτροπή.

6.Επισημείωση της Χάγης (Σφραγίδα APOSTILLE). (Vula Apostile) Η Ελλάδα συμφώνησε να αναγνωρίσει την Σφραγίδα APOSTILLE της Αλβανίας. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ που δεν την αναγνωρίζει. Όταν αυτό γίνει οι Αλβανοί Μετανάστες θα απαλλαχθούν από ένα γραφειοκρατικό και οικονομικό βάρος . Ο τζίρος των μεταφράσεων και των σφραγίδων υπολογίζεται στα 5 εκ. ευρώ ετησίως.

7.Αναγνώριση των αλβανικών διπλωμάτων οδήγησης.

8.Δικαιώματα στην Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας φαίνεται να πρότεινε να γίνει απευθείας προμήθεια με σχολικά βιβλία από την Αθήνα στα χωριά της Ελληνικής μειονότητας.

9.Περιουσία Αλβανών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον υπουργό υπάρχουν περίπου 1800 περιπτώσεις πολιτών που θα κερδίσουν από την άρση του εμπόλεμου και θα μπορούν να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους στην Ελλάδα. Ο υπουργός ξεκαθάρισε και τόνισε ότι δεν πρόκειται για “τις περιουσίες των τσάμιδων” που έχουν απαλλοτριωθεί με απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων το 1945-1946 αλλά περιουσίες που έχουν απαλλοτριωθεί το 1940. Έμμεσα δηλαδή επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του έλληνα ομολόγου τους ότι θέμα τσάμικου δεν θα τεθεί.

10.Ευρωπαϊκή Προοπτική της Αλβανίας. Έμμεσα ο υπουργός παραδέχτηκε ότι έχει συζητηθεί το θέμα και ότι η Ελλάδα στηρίζει την Ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας

Η υπογραφή των συμφωνιών θα γίνει σταδιακά και μια μια. Για κάθε επιμέρους θέμα θα δημιουργηθούν επιτροπές εμπειρογνωμόνων και από τις δυο πλευρές και εφόσον ολοκληρώσουν το έργο ,θα γίνει και η υπογραφή της ανάλογης συμφωνίας.

Πριν όμως υπογραφούν όλα αυτά ο Κοτζιάς οφείλει να ενημερώσει τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου ή να διαψεύσει τον Αλβανό ομόλογο του σε καποια απο τα θεματα που εχει φερει στο φως της δημοσιοτητας.

Εθνική Τράπεζα: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της θυγατρι...
​Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως-Κονίτσης Ανδρέας: «Να ...
 
  1. Σχόλια (8)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (8)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ana Anoula πες αλεύρι. Το αφεντικο σου σε γυρεύει!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάλι οἱ προδόταροι πωλοῦν τὴν πανάρχαια κοιτίδα τῶν Ἑλλήνων, τὴν ὑπὸ σκιπταρικὴ κατοχὴ Βόρειο Ἤπειρο. Ὁ ξεφτίλας ποὺ παριστᾶ τὸν ὑπουργὸ ἐξωτερικῶν ἀκολουθεῖ τὶς ἐντολὲς τοῦ ὑπερατλαντικοῦ νταβατζῆ. Ἀλλὰ ὁ Θεὸς εἶναι μεγάλος, τὸ φρόνημα ὑψηλό (τὸ εἴδαμε στὸ Σύνταγμα) καὶ ἔχρονται καὶ ἀντίποινα ἂν χρειάσθεῖ. Αὐτονομία στὴν Βόρειο Ἤπειρο γιὰ ἀρχή...

This comment was minimized by the moderator on the site

¨¨Το ότι περάσατε από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν σημαίνει ότι είστε και άριστοι, π.χ. στην Ιστορία ή ότι είστε καλλιεργημένα άτομα. ¨¨¨¨¨
Αυτοι
επειδη στην ιστορια την ελληνικη στο σχολειο
δεν αναφερομασταν σε αυτα τα θεματα πχ Ηπειρος , Σκιπερια κλπ
το καναμε νομιζουν γιατι ¨¨ειχαμε ενοχες¨¨ , για να ¨¨αποκρυψουμε το εγκληματικο μας παρελθον¨¨ και την ¨¨παναρχαια αλβανικοτητα της περιοχης¨¨¨και αλλα ωραια.
Ετσι θεωρησαν ευαγγέλιο οτι παραμυθι αναφερουν τα αντιστοιχα αλβανικα σχολικα βιβλια για τα συγκεκριμενα θεματα.
Και το εισαγουν στην Ελλαδα ως η αποκαλυπτομενη αληθεια.


¨¨Βόρεια των υφιστάμενων ελληνοαλβανικών συνόρων, η περιοχή συνεχίζει να ονομάζεται Ήπειρος.¨¨¨
¨¨Βαριες κουβεντες ξεστομιζεις¨ορε ντιαλι.
Σε λιγο θα τους πεις οτι η αρχαια Ιλυυριοι κατοικουσανε πανω απο το σημερινο Τεπελενι ως και την Κροατια.
Μην το κανεις καλυτερα σεπσε βερτετα ε δεμπ.¨¨¨¨ γιατί όλο αυτό το διάστημα με το όνομα "Ηπειρώτες" αυτο-ονομάζονται οι ντόπιοι (μόνον οι ντόπιοι). ¨¨¨
Μα αυτο τι ξερουν καλυτερα απο εμας
Και ξερουν πολυ καλυτερα οτι πολλα χριστιανικά χωρια εκτος της λεγομενης μειονοτικης ζωνης
καλουνταν ετσι ειδικα μεχρι πριν το Χοτζα αυτο ισχυε σε αρκετα μεγαλο ποσοστο.
Και αυτο ειναι που πανε να προλαβουν.
Γιατι ο το ΚΚΑ αφησε ημιτελη τη δουλεια .


¨¨¨¨Τη λέξη "Ήπειρος" ούτε οι επεκτατιστές Αλβανοί δεν την έκρυψαν (πχ από τα σχολικά τους βιβλία). Ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται, απλώς διατυμπανίζουν ότι η "Ήπειρος" είναι... αλβανική (κάτι σαν τους σκοπιανούς ένα πράμα!). ¨¨
Σωστη ομοιοτητα.
Σαν να λεγανε οτι ¨¨εμεις, ημαστε οι μοναδικοι Ηπειρωτες ,οι Ελληνες ειναι κατακτητες της Ηπειρου¨¨.
Βασικα αυτο λενε,οχι διεκδικωντας το ονομα ,
αλλά με το παραμυθι του ¨¨αρχαιοι Ηπειρωτες=Ιλλυριο騨.
Τελικα το ιδιο λενε.
Μοναδικος σκοπος οι επεκτατικες βλεψεις οπως το 1941 με του χιτλερικους παρεα.
Παντως ειναι αποριας αξιο που αυτο το αρχαιοτερο ολων ιλλυριοπελασγικο εθνος
για να δηλωσει την αυτοχθονια του χρησιμοποιει οχι μια ιλλυρικη η αλβανικη
αλλα μια ελληνικη λεξη που αφορα την εντοπιοτητα τη λεξη , ¨¨αυτοχθονους¨¨.¨¨Ούτε και θα επιτρέψουμε στους "φίλους" σας των Σκοπίων να καπηλευτούν το όνομα μιας άλλης ιστορικής γεωγραφικής περιοχής μας, με επίσης ξεκάθαρο εθνικό στίγμα. Γκέγκε;¨¨
Το θεμα ειναι οτι αυτοί μιλανε Βουλγαρικα , την ιδια ακριβως γλωσσα που μιλιετε στη Βουλγαρια
και κατοικουν εκτος ιστορικης αρχαιας Μακεδονιας ,
μαλλον εντος της αρχαιας Παιονιας κατοικουν αλλα ποιος να τους πει οτι μαλλον εινα μαλλον ΒουλγαροΠαιονες παρα ΒουλγαροΜακεδονες.
Οποτε τοσο γλωσσικα οσο και γεωγραφικα ειναι εκτος αρχαιας Μακεδονιας.
Αλλα και συνειδησιακα ακομα αφου
Μακεδονας και ανθεληνας }οπως ειναι κυριως η κυβερνηση τους ,οχι τοσο ο λαος}
δεν υπηρξε ιστορικα ουτε τα αρχαια ουτε τα Βυζαντινα χρονια.
Οποτε δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με τη Μακεδονια οχι μονο γλωσσικα και γεωγραφικα αλλα ουτε καν συνειδησιακα.
¨¨¨¨ Ρε καρντάσια, εγώ προσωπικά θα σας χάριζα και Ήπειρο και Μακεδονία (και την Αυστραλία αν θέλετε), αν ετυμολογήσετε τις ονομασίες τους! Άντε, αρχίστε την προσπάθεια.¨¨¨¨
Εδω νομιζουν οτι η αρχαια Ηπειρος ηταν Ιλλυρικη επειδη τους το λεγε ο Χοτζα
ενω αν ψαχνανε για πραγματικες χαμενες ιλλυρικες πατριδες θα επρεπε να τα βαλουν με τους ομοδοξους Βοσνιους
τους Μαυροβουνιους αλλα και τους Κροατες .
Που ομως;;;;

Ρε μαγκες γιατι οι χοροι και οι ενδυμασιες της νοτιου Αλβανια μοιαζουν περισσοτερο με της Ηπειρωτικης Ελλαδας
παρα με της υπολοιπης Αλβανίας;;;;;
Μηπως γιατί ολο αυτό το εδαφος ηταν καποτε το Ηπειρωτικο εδαφος και ο πολιτισμος Ηπειρωτικος;;
Γιατι ολα τα μερη απο την Αρτα ως το Τεπελενι τα ονομαζανε Ρωμαιοι ως ¨¨Παλια Ηπειρ﨨;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς τα τρολ που ψαρεύουν σε θολά νερά (π.χ. Γεοργε)

1. Αντί να μιλάς για "επεκτατικές φασιστικές βλέψεις", κάνε λίγη αυτοκριτική και δες την αλήθεια. Το κράτος σου είναι που κατέχει παράνομα ξένα εδάφη (και για να μην ψάχνεσαι εννοώ την βόρεια Ήπειρο). Εδάφη των οποίων οι ντόπιοι κάτοικοι, ελληνόφωνοι, βλαχόφωνοι και αλβανόφωνοι, (Ηπειρώτες με ξεκάθαρη ελληνική συνείδηση), επαναστάτησαν το 1914 και ΕΝΟΠΛΑ διεκδίκησαν το δικαίωμα της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ τους, δηλαδή της ΕΝΩΣΗΣ τους με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Αν το κράτος σου δεν εξακολουθούσε να είναι φασιστικό και ανήθικο, θα είχε δείξει - έστω και τώρα - έμπρακτα τη μεταμέλειά του και δεν θα καταδίκαζε τους Έλληνες σε θάνατο ή σε πολύχρονες φυλακίσεις ή σε εξορίες κλπ, με την ειρωνική κατηγορία του "φιλέλληνα". Κύρια όμως δεν θα κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο μη αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα τα οποία υπέγραψε ότι θα σέβεται σε διεθνή βήματα.

2. Ακριβώς επειδή εσύ και οι όμοιοί σου δεν έχετε σχέση με την περιοχή, αδιαφορείτε για την ονομασία της, αλλά και την ετυμολογία της. Όπως επίσης δεν μπορείτε να ετυμολογήσετε και τα ονόματα διάσημων αρχαίων Ηπειρωτών (Πύρρος, Ολυμπιάδα)

3. Κατανοώ πως, δεν έχεις το ηθικό ανάστημα για να σου φανεί χρήσιμο το γραπτό μου. Όμως παρατηρώ πως δεν έχεις ούτε το απαραίτητο μορφωτικό επίπεδο για να ξεχωρίσεις έννοιες, όπως: έθνος - κράτος. Τώρα να σου γράψω ξανά για ετυμολογίες, πάλι θα πέσω σε τοίχο. Άσε σαν να σε βλέπω στο σχολείο να κοιτάς προς την αυλή ή καλύτερα να κάνεις κοπάνα από τα φιλολογικά μαθήματα, ε σκέτος ελληνικός εθνικισμός!

4. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου για το κράτος που σε φιλοξένησε (είσαι τυπικό δείγμα του "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου"), αλλά προσωπικά ΕΣΕΝΑ σε περνώ για "ΗΛΙΘΙΟ" και άνοιξε και κανένα λεξικό να ξεστραβωθείς για να μάθεις την έννοια της λέξης. Το ελλαδικό κράτος όχι μόνον δεν έχει καμιά βλέψη για την κατεχόμενη Ήπειρο, όχι μόνον μειώσε τις ένοπλες δυνάμεις της ελεύθερης περιοχής αλλά συνηθίζει να μην ενδιαφέρεται για τα προβλήματα και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ομογενών (την ίδια λέξη χρησιμοποιείτε αμετάφραστη). Προσωπικά βέβαια, μπορεί και άλλοι, παραμένω αθεράπευτα πιστός στους αγώνες των προγόνων μου, σταθερός στην πίστη μου ότι ο δρόμος της βόρειας Ηπείρου έχει δεδομένη κατεύθυνση, όσα εμπόδια και αν υψώσετε. Μου αρκεί η ελπίδα του Μακρυγιάννη (πάλι δύσκολα σου βάζω).

5. Βέβαια εσύ και οι όμοιοί σου, είστε φανατικοί στην παροιμία μας "εκεί που μας χρώσταγαν, μας ζητούνε και το βόδι". Εσύ και οι όμοιοί σου είστε εκπρόσωποι ενός νάνου - προβοκάτορα, μιας μαριονέτα της Τουρκίας (και άλλων), που θέλετε να κάνετε και τον μάγκα πουλώντας τσαμπουκά, γνωρίζοντας όμως ότι δεν σας λαμβάνει και κανείς στα σοβαρά. Και επειδή ζεις στην φαντασία σου και στη ζήλια σου, αγνοώντας τις βουλήσεις των ανθρώπων, να σου υπενθυμίσω π.χ. το εξής: τα επίσημα αλβανικά σχολικά εγχειρίδια γράφουν για "φυσική Αλβανία", για "Αλβανία που συνορεύει με τον εαυτό της", δημοσιεύει χάρτες με τις αλβανικές περιοχές στα γειτονικά κράτη κλπ. Παράτα λοιπόν το παραμυθάκι περί κακής Ελλάδας και αδικημένης Αλβανίας.

5. Επειδή βαριέσαι τις διαλέξεις και επειδή το "ψευδώνυμό" σου παραπέμπει σε σχέση σου με τον Χριστιανισμό, σε προτρέπω να πας σε κανένα παπά να σε διαβάσει. Αλλιώς: "άντε κάμε μπάνιο"...

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Φορη,

Και τι σχέση έχει πως λέγεται η περιοχή? Το ότι 100 χρόνια μετά έχετε βλέψεις προς καθαρά Αλβανικες περιοχές με το να μην έχετε αναγνωρίσει καν τα σύνορα μας τι νομίζεις ότι λέγεται? Θα σου πω εγώ, ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΈΣ ΒΛΈΨΕΙΣ.

Και επειδή έχετε το συνήθειο να μας νομίζετε για ηλιθιους. Η Ελλάς πρέπει να είναι το μόνο κράτος του κόσμου που κάνει διαλέξεις ηθικής σε όλα τα άλλα κράτη του κόσμου αλλά είναι η ίδια που δεν τα ακολουθεί. Τι σας εμπόδισε να αναγνωρίσετε τα σύνορα της Αλβανίας εδώ και 100 χρόνια? Γιατί ακόμα και σήμερα έχετε επεκτατικες βλέψεις προς εμάς με το να διαλαλείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ για την μισή Αλβανία που είναι και καλά Ελληνική? Δεν σας φτάνουν τα ήδη υπάρχοντα σύνορα σας? Απαντα σε αυτά και μετά κάνε μας διαλέξεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς κάποιους σχολιογράφους - τρολ:
Το ότι περάσατε από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν σημαίνει ότι είστε και άριστοι, π.χ. στην Ιστορία ή ότι είστε καλλιεργημένα άτομα.
Ας επαναλάβουμε λοιπόν τα βασικά:
Βόρεια των υφιστάμενων ελληνοαλβανικών συνόρων, η περιοχή συνεχίζει να ονομάζεται Ήπειρος. Όχι γιατί κάποιοι σε κάποια γραφεία υπηρεσιών το αποφάσισαν, αλλά γιατί έτσι λέγεται αυτή η περιοχή εδώ και χιλιάδες χρόνια και γιατί όλο αυτό το διάστημα με το όνομα "Ηπειρώτες" αυτο-ονομάζονται οι ντόπιοι (μόνον οι ντόπιοι). Τη λέξη "Ήπειρος" ούτε οι επεκτατιστές Αλβανοί δεν την έκρυψαν (πχ από τα σχολικά τους βιβλία). Ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται, απλώς διατυμπανίζουν ότι η "Ήπειρος" είναι... αλβανική (κάτι σαν τους σκοπιανούς ένα πράμα!).
Εμείς, επιμένουμε στα ονόματα, διότι ΕΜΕΙΣ δώσαμε τα ονόματα αυτά στις αντίστοιχες περιοχές. Και επειδή επιμένουμε να υπάρχουμε σε αυτή τη ζωή, εξακολουθούμε και απαιτούμε από αυτούς που κατέλαβαν τους τόπους μας, απλώς να μάθουν και να σέβονται (ονόματα και ανθρώπους).
Το "τρολ" με το θηλυκό όνομα και το ένα "νι" ας μάθει πως, η "Αλβανία" είναι κράτος και η Ήπειρος, ιστορική γεωγραφική περιοχή με ξεκάθαρο εθνικό στίγμα. Δεν ζητάμε από την Αλβανία να αλλάξει το όνομά της. Αρκετό χάλι έχουν με την προέλευσή τους. Ούτε και θα επιτρέψουμε στους "φίλους" σας των Σκοπίων να καπηλευτούν το όνομα μιας άλλης ιστορικής γεωγραφικής περιοχής μας, με επίσης ξεκάθαρο εθνικό στίγμα. Γκέγκε;
Τώρα για το "αγορά - πώληση", προφανώς ο σχολιογράφος δεν είναι ικανός να καταλάβει πως το άρθρο αναφέρεται σε "Ηπειρωτικό ζήτημα" και όχι σε αγοραπωλησία χωραφιών, σπιτιών, αυτοκινήτων κλπ.
ΥΣ. Ρε καρντάσια, εγώ προσωπικά θα σας χάριζα και Ήπειρο και Μακεδονία (και την Αυστραλία αν θέλετε), αν ετυμολογήσετε τις ονομασίες τους! Άντε, αρχίστε την προσπάθεια.
ΥΣ Εϊ, υπεύθυνε της ιστοσελίδας: που είναι το άλλο συμπαθές τρολ που παρουσιαζόταν ως εξισλαμισμένος Έλληνας ή ως σουλιωτοβλαχοαλβανός; (του έκαναν αφιέρωμα τα "ελληνικά χόαξις")

This comment was minimized by the moderator on the site

Λέγεται Αλβανία και όχι βόρειο ήπειρο όπως δεν σας αρέσει να λέγονται τα Σκόπια Μακεδονία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Χαχαχαχα θα πουληθεί ρε αυτή οι νεοελληνες έχουν πλάκα. Γιατί βρε μαλακες ποτέ ήταν δικό σας.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη