Συνάντηση Ντούλε - Μπερίσα

Συνάντηση με θέμα τον νέο πρόεδρο της Αλβανίας


Ο Μπερίσα υποδέχεται τον Ντούλε (μοντάζ)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες, συναντήθηκε τελικά με τον πρωθυπουργό Μπερίσα πριν από λίγο. Η συνάντηση σύντομη, αλλά γόνιμη όπως χαρακτηρίστηκε. Ο λιγοστός χρόνος διάρκειας δικαιολογείται μιας και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι ο πρόεδρος πρέπει να εκλέγει με συναίνεση όλων των κομμάτων.

 

Στη συνέχεια, και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί έκαναν δηλώσεις:

"Όσον αφορά το ΚΕΑΔ είναι πολύ σημαντικό ο πρόεδρος να προέρχεται από τις τάξεις της πολιτικής. Σε σχέση με την υποψηφιότητα του Νάνο σημειώνουμε πως γίνεται όλο και πιο αποδεκτή από όλα τα μέρη και είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε συναίνεση", δήλωσε ο Ντούλες.

 

 

Ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος να προταθεί από το Δημοκρατικό Κόμμα. "Ο κ. Ντούλεπιέζει έντονα για τον κ. Νάνο, εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω τα αποτελέσματα αυτού του lobby για τον κ. Νάνο, αλλά εμείς έχουμε εκφράσει τη θέση μας", δήλωσε ο Μπερίσα.

 

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει ένα όνομα για τον υποψήφιο πρόεδρο αποδεκτό από όλα τα μέρη, αλλά ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι αν αυτό δεν βρεθεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας, θα ήταν ένα αρνητικό μήνυμα, δεδομένου ότι, όπως λέει, γίνονται προσπάθειες για έναν συναινετικό πρόεδρο.

 

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για χτες αλλά δεν έγινε.. ακυρώθηκε επίσημα από χτες το πρωί λόγω του ότι ο Ντούλες ήταν στην Αθήνα.. ( με το Ραμα;) ήταν και εκείνος εχτές στην Αθήνα...

Ανέτοιμη η Χιμάρα για την νέα τουριστική σεζόν
Αλωνίζουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα με νέα ονόματα
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη