Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν στον κ. Μητσοτάκη η Πολιτιστική Ένωση «Βουθρωτό» της Βορείου Ηπείρου

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν στον κ. Μητσοτάκη η Πολιτιστική Ένωση «Βουθρωτό» της Βορείου Ηπείρου

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς από την Πολιτιστική Ένωση «Βουθρωτό» που στόχο έχει τη διάδοση της παράδοσης και των εθίμων της Ηπείρου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε σε όλους τις ευχές του και είπε τα εξής: «Είμαστε κοντά σας. Εύχομαι το 2018 για όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδος, να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και προσωπική ευτυχία. Να είναι η χρονιά εκείνη που θα αφήσουμε πίσω τα σκοτεινά χρόνια της κρίσης και θα κάνουμε ενωμένοι το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαι αισιόδοξος. Δεν έχω αμφιβολία ότι το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά».

Οι ευχές του προέδρου της Πολιτιστικής Ένωσης Βουθρωτό Αλέξανδρου Νταγιάκα

Αγαπητέ πρόεδρε ...Σας ευχαριστώ θερμά για την σημερινή τιμή και που μας δίνετε την ευκαιρία να απευθύνουμε κι εμείς τις εγκάρδιες ευχές μας. Το 2017 που φεύγει ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους Έλληνες. Εκ μέρους όλων των τμημάτων της Πολιτιστικής Ένωσης «Bουθρωτό» εύχομαι το 2018 να σας φέρει υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή γαλήνη . Να είναι για σας μια χρονιά έμπνευσης και δικαίωσης, ώστε να υπηρετήσετε ως άξιος συνεχιστής του έργου του ιδιαίτερα αγαπητού σε μας πατέρα σας, τον διορατικό ρεαλιστή πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στο δύσκολο ρόλο που πολύ σύντομα θα κληθείτε να αναλάβετε.. Χρόνια Πολλά .. Υγεία και δύναμη το 2018.

Μεγάλη Πρέσπα: Κάμερα καταγράφει μυστηριώδες πλάσμ...
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στον απόδημο Ελληνισμό του ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη