Παρακολουθήστε την εβδομαδιαία ελληνική εκπομπή "Περπατώντας στον τόπο μας" που προβλήθηκε την Παρασκευή 15/12/2017 από την δημόσια ραδιοτηλεόραση Αργυροκάστρου (RTGJ) με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κίκη.

Η συγκεκριμένη εκπομπή αναφέρεται στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο μειονοτικό Δήμο Δρόπολης αλλά και στην απουσία της Αλβανίας στο να παράσχει υλική και οικονομική βοήθεια στο Δήμο και στους κατοίκους των χωριών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, που επί 15 ημέρες βρίσκονται αποκλεισμένοι στα χωριά τους.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Δρόπολης κ. Μιχάλης Μάνος σε δηλώσεις του έκανε λόγο πως εμείς Έλληνες της Εθνικής Μειονότητας έχουμε αφεθεί στην μοίρα μας χωρίς καμία βοήθεια από την Αλβανική κυβέρνηση και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μόνοι μας.

Παρόλο που μετά από αίτημα του Γενικού Πρόξενου Αργυροκάστρου, έγινε μια προσπάθεια της Ελλάδος στο να στείλει μηχανήματα στο Δήμο Δροπολης η Αλβανική Κυβέρνηση αρνήθηκε την συγκεκριμένη βοήθεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του υπεύθυνου διαχειριστη της Άνω Δρόπολης Νικόλαο Παπαηλία, κάνοντας λόγο για μηδαμινή βοήθεια από την κυβέρνηση παρόλο που ο Δήμος έστειλε άμεσα τον φάκελο με τις απογραφές των ζημιών.