Σπάει την σιωπή του ο ταξιτζής που μετέφερε την 16χρονη Βορειοηπειρώτισσα στην Αλβανία και ξεψύχησε μέσα στο ταξί

Σπάει την σιωπή του ο ταξιτζής που μετέφερε την 16χρονη Βορειοηπειρώτισσα στην Αλβανία και ξεψύχησε μέσα στο ταξί

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, της ανήλικης, η οποία πήγε στην Αλβανία για μια τυπική επίσκεψη στον οδοντίατρο και ξεψύχησε μέσα στο ταξί που τη μετέφερε πίσω στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά, ο οδηγός του ταξί που πήγε την κοπέλα στην Αλβανία και την είδε να ξεψυχάει μέσα στο αυτοκίνητό του λύνει τη σιωπή του και ξεκαθαρίζει αποκλειστικά στην εκπομπή του STAR«Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος της 16χρονης, παρά τα όσα υπαινίσσονται κάποιοι.

Όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου της έμειναν και οι δύο στο σπίτι των παππούδων της και το πρωί την πήγε αρχικά στο κομμωτήριο και μετά στον οδοντίατρο για να αλλάξει τα λαστιχάκια στα σιδεράκια της.

Όταν τελείωσε από τον οδοντίατρο μπήκε στο ταξί και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στα Ιωάννινα.

«Άκουγε μουσική από το κινητό της και τραγούδαγε. Κάποια στιγμή της έπεσε το κινητό και την άκουσα να τρίζει τόσο δυνατά τα δόντια της και να πέφτει αναίσθητη. Αμέσως τη μετέφερα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν ότι πρόλαβαν να ακούσουν μόλις τους τελευταίους δύο κτύπους της καρδιάς της. Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και τη μητέρα της», είπε ο ταξιτζής.

Αρνήθηκε επίσης τις κατηγορίες που εκτοξεύουν εναντίον του ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την Κωνσταντίνα, υπογραμμίζοντας ότι και η νεκροψία έδειξε ότι το κορίτσι δεν είχε καθόλου ερωτικές επαφές.

«Εγώ ζήτησα να έρθει ιατροδικαστής κατευθείαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης και να μου πάρουν δύο φιάλες αίμα για να γίνει εξέταση DNA. Όταν ένας άνθρωπος είναι καθαρός και δεν έχει καμία ανάμειξη με ό,τι έχει συμβεί δεν φοβάται τίποτα. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν μου ζήτησε κανείς να μιλήσω. Τώρα που μου το ζητήσατε βγήκα», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι είναι κρίμα να λέγονται τόσα ψέματα για το κορίτσι και να αμαυρώνεται η μνήμη της, ενώ τόνισε ότι με τη μητέρα της μιλούσαν συνεχώς κάθε πέντε λεπτά και όταν την πήγαινε στην Αλβανία και όταν επέστρεφε.

Όσο για τις υπόνοιες ότι το κορίτσι μπορεί να πήγε και σε κάποιο γυναικολόγο για να κάνει έκτρωση, απάντησε:

«Είναι κρίμα που λένε τέτοια πράγματα για την Κωνσταντίνα. Η κοπέλα ήταν απείραχτη γι’ αυτό και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει τα υπόλοιπα όργανά της. Ήταν ένα εξαιρετικό κορίτσι».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου