Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

«ΟΜΟΝΟΙΑ» Χιμάρας: O Ράμα να κατεδαφίσει τα σπίτια των εγκληματιών

 «ΟΜΟΝΟΙΑ» Χιμάρας: O Ράμα να κατεδαφίσει τα σπίτια των εγκληματιών

Ο επικεφαλής της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ – «ΟΜΟΝΟΙΑ» στη Χιμάρα, κ. Μπελέρης, αντέδρασε για τα ειδοποιητήρια κατεδάφισης σπιτιών στις 19 οικογένειες Βορειοηπειρωτών. Δηλώνοντας ότι:

«Νοιώθουμε εξαπατημένοι, υποσχέθηκαν ότι πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση θα επιλυθεί το πρόβλημα του διαχωρισμού των περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή οι κάτοικοι θα διαθέτουν πιστοποιητικά ιδιοκτησίας»

«Αυτή είναι μια αλαζονική απόφαση που πιστεύω ότι έχει να κάνει με άλλα προβλήματα της αλβανικής κυβέρνησης και αποσπά την προσοχή του κοινού από τα σοβαρά προβλήματα που έχει».

Ο κ. Μπελέρης τόνισε ότι το πρόβλημα της κατεδάφισης των σπιτιών της Χιμάρας δεν θα πρέπει να πολιτικοποιηθεί, ούτε να θεωρηθεί ως σύγκρουση μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, καθώς πρόκειται για Αλβανούς πολίτες, έντιμους φορολογούμενους οι οποίοι έχουν δικαιώματα όπως κάθε πολίτης στη Δημοκρατία της Αλβανίας.

«Αύριο θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα στο διοικητικό δικαστήριο του Αυλώνα. Θα ζητήσουμε από το δικαστήριο να προβεί σε πάγωμα μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο σχετικά με το θέμα.

Έχουμε μια δικαστική απόφαση σχετικά με αυτήν την απόφαση του Δήμου, στο Διοικητικό Δικαστήριο. Έχουν διεξαχθεί δύο ακροάσεις και το ζήτημα βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι να εκδοθεί απόφαση, ο Δήμος δεν μπορεί να ενεργήσει», δήλωσε ο κ. Μπελέρης.

Δευτέρα 23/10: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκ...
Το σκάνδαλο με το χασίς και τα καλάσνικοφ αγγίζει ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη