Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Η αλβανική κυβέρνηση υποχωρεί- Αναγνώρισε βουλγαρική μειονότητα στη χώρα

albanian

Η κυβέρνηση αναγνωρίζει την ύπαρξη βουλγαρικής μειονότητας στην Αλβανία. Ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, απέσυρε την πρώτη θέση του, ότι δεν υπάρχει βουλγαρική μειονότητα στην Αλβανία.

Μετά από έκθεση ιστορικών γεγονότων και ‘πίεσης’ της Βουλγαρίας, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών Θεμάτων, Διοίκησης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ψήφισαν υπέρ του νέου νόμου που αποσκοπεί στην ενίσχυση του καθεστώτος των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Αλβανία.

Τώρα, η Αλβανία, αναγνωρίζει επισήμως εννέα μειονότητες που διαβιούν στη χώρα, του Σλάβους, τους Έλληνες, τους Βλάχους, τους Μαυροβούνιους, τους Σέρβους, τους Βόσνιους, του Ρομά, του Γύφτους και τους Βουλγάρους, σύμφωνα με την Albanian Daily News.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δηλωθεί επισήμως ότι δεν υπάρχει βουλγαρική μειονότητα στη χώρα και υπήρξε βουλγαρική αντίδραση, όπως σημειώσαμε.

(albaniannews.com)

echedoros-a.gr/

Το νέο σχέδιο πόλεως της Χιμάρας προβλέπει την κατ...
Σκοτεινά σημεία στους υπουργούς του Έντι Ράμα
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη