Τσίπρας προς Ράμα για την Χιμάρα: «Σεβασμός στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα»

 Ο Δήμος Δρόπολης μετακόμισε στο νεόδμητο κτήριο στους Γεωργουτσάτες  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου Δημαρχείου στο Δήμο Δρόπολης στην φυσική του έδρα, στο χωριό Γεωργουτσάτες. Ήδη από χθες όλες οι υπηρεσίες του Δήμου συστεγάζονται στο νεόδμητο κτήριο.

Το χωριό Γεωργουτσάτες επιλέχτηκε να γίνει το κέντρο του μειονοτικού Δήμου έπειτα από πρόταση του βουλευτή Βαγγέλη Τάβου (LSI), σε συνεννόηση με τους κατοίκους και τους πρόεδρους των χωριών που υπάγονται στο Δήμο- λόγω της γεωγραφικής του θέσης, της ιστορικής και κοινωνικό-οικονομικής ανάπτυξης του- ευνοείται να είναι το επίκεντρο του Δήμου Δρόπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νέο νόμο «Περί διοικητικής-εδαφικής διαίρεσης των μονάδων τοπικής αυτοδιοίκησης» προβλέπει την συγχώνευση των επαρχιών Άνω Δρόπολης, Κάτω Δρόπολης και Πωγωνίου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συγκέντρωση των υπαλλήλων του Δημαρχείου Δρόπολης στο νέο κτήριο, όπου ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Ντέτσικας καλωσόρισε και έδωσε έμφαση στην λειτουργική πλευρά των γραφείων στα οποία συστεγάζονται όλες οι υπηρεσίες επιλύοντας καθημερινά τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής .

Παρόντες ήταν όλοι υπάλληλοι από τις τρείς διοικητικές μονάδες Κάτω Δρόπολης με διαχειριστή τον κ.Λευτέρη Νάστο , Άνω Δρόπολης με διαχειριστή τον κ. Νίκο Παπαηλία και Πωγωνίου με διαχειριστή τον κ. Θανάση Νάκα καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Διαμάντης .

Φράγκος Φώτης/himara.gr

Απρόοπτο περιστατικό με Βορειοηπειρώτη στην κηδεία...
Η αντίδραση του αλβανού ΥΠΕΞ για την καταδίκη των ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη