Αντίδραση εκπροσώπου ΥΠΕΞ για το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης στη Χιμάρα

ypourgeio-eksoterikon-ktirio

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση των τοπικών αρχών της Χειμάρρας ως προς το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι αλβανικές αρχές φαίνεται ότι θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Οι μισαλλόδοξες ενέργειες του κ. Ράμα υποσκάπτουν ...
Εγκρίθηκε το master plan από το δημοτικό συμβούλιο...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι, η πολιτική του αλβανικού κράτους έχει μεγαλύτερη σημασία να ...« θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» γιατί;... μετά θα υπάρχουν πιέσεις στην ελληνική πλευρά και η Ελλάδα όπως πάντα χάνει... την μειονότητα μέσα στο αλβανικό κράτος. Προσωπικά πιστεύω πως πιο χαλαρές αντιδράσεις δεν υπάρχουν είναι σαν αυτές απ’ τα κόμματα που μας άφησαν στο έλεος... των γεγονότων και αύριο δεν θε έχει ύπαρξη του Βορειοηπειρωτικού. Έχω την εντύπωση πως οι Αλβανοί πολιτικοί έχουν καταφέρει υπέροχα τους Έλληνες πολιτικούς μέσα σε προσωπικά συμφέρων και άφησαν το εθνικό πρόβλημα να καταρρεύσει κυριολεκτικά. Δεν θέλω να παρουσιάσετε το σχόλιο μου γιατί σήμερα είναι πιο δικτατορία απ το χθες .

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη