Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Αντίδραση εκπροσώπου ΥΠΕΞ για το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης στη Χιμάρα

ypourgeio-eksoterikon-ktirio

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση των τοπικών αρχών της Χειμάρρας ως προς το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι αλβανικές αρχές φαίνεται ότι θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Οι μισαλλόδοξες ενέργειες του κ. Ράμα υποσκάπτουν ...
Εγκρίθηκε το master plan από το δημοτικό συμβούλιο...
 

Σχόλια (1)

  1. Δημητρης

Ναι, η πολιτική του αλβανικού κράτους έχει μεγαλύτερη σημασία να ...« θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» γιατί;... μετά θα υπάρχουν πιέσεις στην ελληνική πλευρά και η Ελλάδα όπως πάντα χάνει... την μειονότητα μέσα στο αλβανικό κράτος. Προσωπικά πιστεύω πως πιο χαλαρές αντιδράσεις δεν υπάρχουν είναι σαν αυτές απ’ τα κόμματα που μας άφησαν στο έλεος... των γεγονότων και αύριο δεν θε έχει ύπαρξη του Βορειοηπειρωτικού. Έχω την εντύπωση πως οι Αλβανοί πολιτικοί έχουν καταφέρει υπέροχα τους Έλληνες πολιτικούς μέσα σε προσωπικά συμφέρων και άφησαν το εθνικό πρόβλημα να καταρρεύσει κυριολεκτικά. Δεν θέλω να παρουσιάσετε το σχόλιο μου γιατί σήμερα είναι πιο δικτατορία απ το χθες .

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη