Συνελήφθη σπείρα Αλβανών διαρρηκτών που δρούσε στην Ηγουμενίτσα

 Συνελήφθη σπείρα Αλβανών διαρρηκτών που δρούσε στην Ηγουμενίτσα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία, η Αλβανική Αστυνομία των Αγίων Σαράντα και η Συνοριακή Αστυνομία, έστισαν μια οργανωμένη επιχείριση εντοπισμού και καταδίωξης που αποτέλεσμα είχε να συλληφθούν Αλβανοί κακοποιοί κατηγορούμενοι για μαζικές ένοπλες ληστείες σε σπίτια όπου ασκούσαν βία στα θύματα τους. Οι κακοποιοί δρούσαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία, ειδοποίησε την Αλβανική Συνοριακή Αστυνομία και την Αστυνομία στους Αγίους Σαράντα και για 48 ώρες οι ύποπτοι τέθηκαν υπό παρακολούθηση.

Ως αποτέλεσμα της παρακολούθησης που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα, στις 07.27.2017, γύρω στις 07.20 π.μ., εντοπίστηκε στον δρόμο ένα όχημα τύπου « Toyota », όπου επέβαιναν τρία άτομα.

Με βάση τα στοιχεία που είχαν πλέον οι Αλβανικές αρχές, θεωρήθηκε βέβαιο πως επρόκειτο για τους κακοποιούς που διέπραξαν τις κλοπές στα ελληνικά χωριά της Ηγουμενίτσα.

Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Σαράντα τέθηκαν στην καταδίωξη του αυτοκινήτου, και ταυτόχρονα ενημέρωσε τις αστυνομικές υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Δελβίνου, όπου αμέσως στήθηκε οδικό μπλόκο.

Οι κακοποιοί δεν υπάκουσαν την εντολή των αστυνομικών να σταματήσουν και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Η αστυνομία συνέχισε την καταδίωξη με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσει το όχημα εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας κακοποιός τι στιγμή εκείνη πέταξε μια τσάντα στο έδαφος και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν 2 πιστόλια, ένα μοντέλο «ΤΤ» και ένα άλλο μοντέλο «Zastava»», 2 ζώνες με σφαίρες, κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα.

​Αντιδράσεις Πολιτικών Κομμάτων για τις κατεδαφίσε...
Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου για τις κατεδαφίσεις στ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη