Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Ο Ερντογάν «βάζει πλάτη» στον Έντι Ράμα για το αεροδρόμιο στην Αυλώνα

erdogan-rama

Τι ανακοίνωσε ο αλβανός πρωθυπουργός από την προσωπική του σελίδα στο Facebook - Η Αυλώνα, όπου επιθυμεί η Αλβανία να κατασκευάσει το νέο αεροδρόμιο, βρίσκεται κοντά στην Χειμάρρα και εξυπηρετεί όλη την παραλιακή ζώνη

Ο Έντι Ράμα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη και όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναρτώντας μάλιστα κι ένα σύντομο βίντεο, την Κυριακή συναντήθηκε με τον Ερντογάν, στην οικεία του, για ενενήντα λεπτά, μια ημέρα πριν το Παγκόσμιο Συνέδριο Πετρελαίου.

Η συζήτηση αφορούσε στην πιο στενή συνεργασία των δύο χωρών και ο Ράμα, δίνει μία είδηση, η οποία αποτελεί ήδη πρωτοσέλιδο στα αλβανικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Η είδηση είναι ότι υπήρξαν ουσιαστικές εξελίξεις στην προώθηση του αεροδρομίου που επιθυμεί να κατασκευάσει η Αλβανία στην Αυλώνα, καθώς το σχέδιο έχει πλέον την στήριξη της Τουρκίας.

Φαίνεται μάλιστα ότι η Τurkish Airlines, αναλαμβάνει δυναμικό ρόλο στην στήριξη της γείτονος προκειμένου να αναπτύξει τις αερογραμμές της.

Η Αυλώνα, όπου επιθυμεί η Αλβανία να κατασκευάσει το νέο αεροδρόμιο, βρίσκεται κοντά στην Χειμάρρα και εξυπηρετεί όλη την παραλιακή ζώνη, όπου σημειώνεται ραγδαία τουριστική ανάπτυξη.

πηγη:protothema.gr

Συνέντευξη της Ελληνίδας Πρέσβεως στην Αλβανία κας...
Ευτυχώς που βρέθηκε ο Κοτζιάς να μαζέψει τα …μπόσι...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη