Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Ιλίρ Μέτα: O Ράμα έχει δυσκολέψει τις σχέσεις μας με την Ελλάδα (Βίντεο)

ilir-meta-startv

Η Αλβανία μετράει αντίστροφα μέχρι να ανοίξουν οι κρίσιμες κάλπες στις 25 Ιουνίου που θα κρίνουν τη σταθερότητα της χώρας. Ο πρόεδρος Ιλίρ Μέτα έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Star, το οποίο βρέθηκε στα Τίρανα και κατέγραψε τον προεκλογικό πυρετό.

O σοσιαλιστής πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ο πρόεδρος του δημοκρατικού κόμματος Λουζλίμ Μπάσα και ο νυν πρόεδρος και σοσιαλιστή Ιλίρ Μέτα είναι οι τρεις παίχτες που παίζουν μια σκληρή προεκλογική παρτίδα, για να κάτσουν στην πρωθυπουργική καρέκλα. Ο Ιλίρ Μέτα μίλησε στο STAR και υποσχέθηκε καλύτερες σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας.

«Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα δεν είναι όπως με όλους τους άλλους γείτονες. Είναι ηθικές και ανθρώπινες. Υπάρχουν εκατομμύρια Αλβανοί που ζουν εκεί και πολλά παιδιά που είναι πλέον ελληνόπουλα. Είναι μια σχέση πολύ δυνατή» είπε χαρακτηριστικά.

Βασικοί άξονες του Ιλίρ Μέτα είναι η σταθερότητα στην Αλβανία, η ευρωπαϊκή της πολιτική αλλά και οι σχέσεις καλής γειτονίας.

Ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στην ελληνική μειονότητα έχει ξεσπάσει ένα κύμα τρομοκρατίας, μεθοδεύσεων και πιέσεων εις βάρος των Ελλήνων Μειονοτικών απ’ το Σοσιαλιστικό Κόμμα του ανθέλληνα Έντι Ράμα, προσπαθώντας να αποσπάσει ψήφους.

με πληροφορίες από star.gr

Ύβρεις και τραμπουκισμοί σε προεκλογική εκδήλωση τ...
Προεκλογική εκδήλωση Ντούλε - Ριστάνι στην Αθήνα
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη