Η ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ παράρτημα Αγίων Σαράντα καταγγέλουν το Δήμο της πόλης των Αγίων Σαράντα

sr1

Χθες την 23/5/2017 δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας Επιβολής της Δημόσιας Τάξης εισέβαλαν στην πρώτη επιχείρηση της πόλης των Αγίων Σαράντα, η οποία βρίσκεται στον χώρο περιπάτου της πόλης και είναι στην ιδιοκτησία της ελληνικής μειονοτικής οικογένειας Μαγκλάρα. Λόγος της εισβολής ήταν το γκρέμισμα ενός διακοσμητικού τοίχου που η επιχείρηση είχε χτίσει σε ύψος 60 εκατοστών και χρησίμευε ως διαχωριστικός τοίχος με την διπλανή επιχείρηση.

Σύμϕωνα με τα λεγόμενα της οικογένειας Μαγκλάρα, οι ίδιοι είχαν υποβάλει αίτηση στο Δήμο της Πόλης των Αγίων Σαράντα για την ανέγερση του τοίχου. Από την πλευρά του ο Δήμος δεν απάντησε στην αίτηση και σύμϕωνα με το νόμο μετά την παρέλευση της 45 ήμερης προθεσμίας χωρίς απάντηση, η άδεια θεωρείται ότι δόθηκε. Μετά την ανέγερση του τοίχους στην οικογένεια Μαγκλάρα είχε επιβληθεί πρόστιμο κατά του οποίου έχουν ήδη κινήσει δικαστική διαδικασία.

Ωστόσο, την χθεσινή ημέρα ο Δήμος της πόλης των Αγίων Σαράντα ειδοποίησε την επιχείρηση για την κατεδάϕιση του τοίχου και μιας τέντας, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ήταν λειτουργική, χωρίς να περιμένει την απόϕαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση.

Εκλογές στην Αλβανία τον Ιούνιο και ο διχασμός στη...
Η επίλυση της πολιτικής κρίσης στην Αλβανία
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 26/10/21, 11:45

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη