Αλβανοί εθνικιστές έκαψαν την ελληνική σημαία στην Κρανιά του Δελβίνου

levizia

"Σήμερα γύρω στις έξι το πρωί, ακτιβιστές του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, κατέβασαν και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, η οποία είχε αναρτηθεί πριν από μία εβδομάδα από εκπροσώπους εξτρεμιστικών-τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΒΕΦΑ, ΠΑΣΥΒΑ και ΕΣ1914, στην οποία συμμετείχε ο ποιητής και συγγραφέας που καταδικάσθηκε το 1994 για τρομοκρατία, Βαγγέλης Παπακίτσος, επίσης στην εκδήλωση των εξτρεμιστών φασιστών Ελλήνων αναρτήθηκε η σημαία της προσάρτησης της νότιας Αλβανίας."

Συνεχίζει το αλβανικό δημοσίευμα:

"Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, έδρασε και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε κάθε στιγμή και δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονές μας να θίξουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, έχει επίσης καταστρέψει το μνημείο του Έλληνα τρομοκράτη Θύμιου Λόλιου, ο οποίος το 1914 έλαβε μέρος στις σφαγές στη νότια Αλβανία και το 1944 έλαβε μέρος σε σφαγές με τον Ζέρβα στην Τσαμουριά.

Από το 2010, ο Βαγγέλης Ντούλε και ο Βασίλης Μπολάνος παράνομα τοποθέτησαν αυτό το μνημείο των τρομοκρατών στην Κρανιά του Δέλβινου." (shqipnews.al)

echedoros-a.gr

Υποτροφίες σε Βορειοηπειρώτες από το Πανεπιστήμιο ...
Τσουβάλια με σφαίρες καλάσνικοφ βρέθηκαν στα ελλην...
 
  1. Σχόλια (2)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

ανιστόρητη αλβανική κουφάλα, τι είναι το "delvin"; δεν είμαστε προδότες. προδότες θα ήμασταν αν προδίδαμε την Ελλάδα. τιμάμε τους εθνικούς μας ήρωες, αυτούς που ανέδειξε η ιδαίτερη μας Πατρίδα, η σκλαβωμένη Ηπειρος, ή Αλλιώς η Αυτόνομη Ηπειρός που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Εφόσον το επίσημο αλβανικό κράτος μας επιτρέπει να τελούμε τέτοιες εκδηλώσεις... ποιοί είστε εσεις που θα μας το απαγορέψετε;;; είστε πάνω από το Σύνταγμα και τους Νόμους;;; Από πότε είναι μαγκιά και ηρωισμός να σκίζεις και να καις την σημαία ενός κράτους; Να ξέρεις πως τέτοιες ενέργιες είναι προσβλήτικές για τον Ελλήνισμό εντός κι εκτος Ηπείρου, μας πληγώνουν αλλα και μας συσπειρώνουν. Μας δίνουν όμως και χαρά διότι μας θυμίζουν οτι είστε άνανδροι και δε θα δυσκολευτούμε να σας στείλουμε στον αγυριστο όταν θα έρθει η ώρα να διεκδικήσουμε αυτό που για 600 χρόνια στερούμαστε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κουφαλες εσείς που κατεβάσατε την αλβανική σημαία από το delvin αυτό τι θεωρείται.....κουφαλες προδότες της δεκαρας..και σε αυτήν την φωτογραφία λείπει η αλβανική σημαία. ..βάλε τουλάχιστον μια σωστή. ..

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη