Και ξαφνικά μας «αγάπησε»… ο Έντι Ράμα και η Κουμπάρο!

17879886_10154638040901523_788405113652747175_o

Ως γνωστό το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Ράμα προσπαθεί να διασπάσει το ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με δόλιους τρόπους. Πέραν από την δίκια του επίσκεψη τις προηγούμενες ημέρες στο Φοινίκι άλλη μια επίσκεψη από πρώην υπουργό του και υποψήφια έλαβε χωρά σήμερα στην Δρόπολη.

Η πρώην αλβανίδα υπουργός πολιτισμού πραγματοποίησε προεκλογική επίσκεψη στο χωριό Σελλειό της Δρόπολης.

Η κυρία Μιρέλα Κουμπάρο στην προσπάθεια της να δείξει την «σχετική αγάπη» της αλλά και του πρωθυπουργού της για τον ελληνισμό της Δρόπολης φόρεσε για λίγο τον παραδοσιακό σκούφο με τα χρυσά φλουριά που στολίζει την ιστορική παραδοσιακή φορεσιά της Δρόπολης.

Βέβαια δεν παράλειψε να βγάλει και selfieφωτο για να την έχει για ενθύμιο γιατί μετά τις εκλογές, για το κόμμα της θα είμαστε εχθροί. Μην ξεχνιόμαστε ότι ο Έντι Ράμα έχει αποδείξει με τις πράξεις του πόσο Ανθέλληνας είναι….!!!

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Τα Πρωτόκολλα της Φλωρεντίας και τα χωριά της Μακε...
Το ΜΕΓΚΑ … επί το έργον για το οποίο ιδρύθηκε

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη