​Λεωνίδας Παππάς: «Οι πρακτικές Χότζα που προσπαθεί να επαναφέρει ο Ράμα, καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους Αλυκιώτες την 12η Δεκεμβρίου του 1990»

​Λεωνίδας Παππάς: «Οι πρακτικές Χότζα που προσπαθεί να επαναφέρει ο Ράμα, καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους Αλυκιώτες την 12η Δεκεμβρίου του 1990»

«Ο περιφερόμενος θίασος του πρωθυπουργού της Αλβανίας, επέλεξε σήμερα για την παράσταση της σειράς, το χωριό Αλύκο του Δήμου Φοινίκης.

Ένα έγγραφο, μία άδεια για την έναρξη της διαδικασίας νομιμοποίησης «αυθαιρέτου», δηλαδή των σπιτιών που έχτισαν στα κτήματα τους με τους κόπους μιας ζωής, παρουσιάστηκε λες και τους τα έχτισε και τους τα χάρισε ο ίδιος Ως συνήθως, απευθύνθηκε με ειρωνεία στους πολίτες, μη διστάζοντας να προσβάλει ακόμα και κληρικούς.

Καμία αναφορά για το γεγονός ότι το αλβανικό κράτος επαναφέρει ως ιδιοκτήτες νεοαγάδες στα χωριά μας, καμία αναφορά για τον εμπαιγμό με το Νόμο Μειονοτήτων που ψήφισε μόλις πριν από 10 μέρες.

Οι Αλυκιώτες, τιμώντας την παράδοση και την ιστορία του χωριού τους φρόντισαν να του πουν με τον τρόπο τους πως με την ανθελληνική πολιτική που ακολουθεί δεν είναι ευπρόσδεκτος στον τόπο τους, σε μια πλατεία σύμβολο της ελευθερίας και του ελληνισμού που φέρει μάλιστα το όνομα της Κύπρου.

Οι υπάλληλοι του Έντι Ράμα στην κεντρική και τοπική εξουσία, φρόντισαν να σβήσουν τα συνθήματα των Αλυκιωτών, εμπόδισαν τον Αλέξανδρο Ζιούλη και άλλους συμπατριώτες μας για να ακουστεί η φωνή τους, δε θα μπορέσουν όμως να σβήσουν τη δίψα αυτού του λαού για να ζει με αξιοπρέπεια στη γη των προγόνων τους.

Η πρακτικές του Χότζα που προσπαθεί να επαναφέρει ο Έντι Ράμα και οι ακόλουθοι του, καταδικάστηκαν σε θάνατο από τους Αλυκιώτες την 12η Δεκεμβρίου του 1990 σε αυτή την πλατεία και δεν μπορούν να αναστηθούν με τη Rilindja του Έντι Ράμα».

Λεωνίδας Παππάς
Γενικός Πρόεδρος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Βόρεια Ήπειρος: Η ιστορική εγκατάλειψη των Ελλήνων
Αλβανική Τηλεόραση: «Δύο χώρες θέλουν να αποσταθερ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη