Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Έντι Ράμα: «Θα πάμε στις εκλογές χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα»

Έντι Ράμα: «Θα πάμε στις εκλογές χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα»

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από τις απαιτήσεις του Δημοκρατικού Κόμματος ( PD) για τη δημιουργία υπηρεσιακής κυβέρνησης και αναβολή των εκλογών.

Παρά το τελεσίγραφο του PD για μποϊκοτάζ στις εκλογές, ο Ράμα είπε ότι η απόφαση αυτή αντιπροσωπεύει ένα κόλλημα, αλλά θα προχωρήσει στις εκλογές χωρίς το κόμμα αυτό.

«Δεν θα υπάρξει τεχνική κυβέρνηση ή αναβολή των εκλογών», δήλωσε ο πρωθυπουργός στην εβδομαδιαία δήλωσή του τονίζοντας ότι το PD θέλει να βάλει τη χώρα σε πολιτική κρίση.

«Σήμερα θα μιλήσω για ψευδή πολιτική κρίση που ξεκίνησε το PD. Θέλει να βάλει τη χώρα σε πολιτική κρίση. Δεν συντρέχουν λόγοι για υπηρεσιακή κυβέρνηση, ούτε για αναβολή των εκλογών», δήλωσε ο Ράμα.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, κάλεσε το Δημοκρατικό Κόμμα να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο για να ολοκληρωθεί η κανονική διαδικασία. Ένα αίτημα που έχει τη μορφή συμβουλής, διότι σύμφωνα με το PD, ο Ράμα δεν συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία και βυθίζει περισσότερο την πολιτική κρίση.( sot.com.al, top-channel.tv)

-- The Hellenic Information Team

Αλβανική η Ελλάδα και Τουρκική η Γερμανία σύμφωνα ...
Αμερικανική βοήθεια – Εξοπλισμός για τον έλεγχο τω...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη