Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Νέο σκάνδαλο με Αλβανούς νεοσύλλεκτους στον Ελβετικό στρατό

Νέο σκάνδαλο με Αλβανούς νεοσύλλεκτους στον Ελβετικό στρατό

Συνεχίζονται τα σκάνδαλα με νεοσύλλεκτους του Ελβετικού στρατού απο στρατιώτες με καταγωγή από την Αλβανία και το Κόσοβο. Μετά τους 7 νεοσύλλεκτους που εμφανίστηκαν με την Αλβανική σημαία τον Απρίλιο του 2015, μια νέα παρόμοια περίπτωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ελβετικό στρατό και την απόφαση του να ένταξη στις τάξεις του αλβανικής καταγωγής πολίτες.

Τα Ελβετικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες Αλβανών νεοσυλλέκτων της υγειονομικής σχολής στο Airolo να ποζάρουν με την παραλλαγή του ελβετικού στρατού ενώ φέρουν παραποιημένα αλβανικά σύμβολα. Τα σύμβολα δείχνουν τον εθνικό ήρωα της Αλβανίας Γεώργιο Καστριώτη (Skenderbeu) με φόντο την αλβανική σημαία και την επιγραφή "Zug Shipi".

Ο εκπρόσωπος του ελβετικού στρατού Daniel Reist δήλωσε για το θέμα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως «Στην στολή του ελβετικού στρατού μπορούν να τοποθετηθούν μόνο τα σύμβολα της μονάδας τους».

Για το συμβάν αναμένεται να γίνει διοικητική έρευνα από την διοίκηση της υγειονομικής σχολής του στρατού που θα κρίνει το συμβάν και αν θα επιβάλει πειθαρχικές ποινές στου νεοσύλλεκτους που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.

Ο Εκσκαφέας

Χιμάρα: Εγκαίνια γραφείων ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ και κοπή...
Πολιτική κάλυψη στον «βαρόνο», συγκοινωνούντα δοχε...
 

Σχόλια (1)

  1. Ώιμε

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη