Εξισλαμισμένος εξτρεμιστής στην Κορυτσά πήγε να πνίξει τον πατέρα του

Εξισλαμισμένος εξτρεμιστής στην Κορυτσά πήγε να πνίξει τον πατέρα του

Πως έγινε εξτρεμιστής ο ορθόδοξος από την Κορυτσά με στόχο να μιμηθεί το ΙΣΙΣ.

Η καταστροφή κάποιον έργον τέχνης στο πάρκο της Κορυτσάς σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως έγινε από εξτρεμιστές οι οποίοι ήθελαν να μιμηθούν το ΙΣΙΣ.
Αυτές είναι οι υποψίες της Εισαγγελίας Κορυτσάς μετά από την σύλληψη του 28-χρονου Πετρίκα Τσέτσο, ο οποίος μαζί με άλλους είναι ύποπτος για τις καταστροφές των έργων τέχνης στο Πάρκο της Κορυτσάς αλλά και ορθόδοξων παρεκκλησιών στο δρόμο που ενώνει την Δάρδα με την Σινίτσα, Κορυτσά-Μπίλιστα- Μίρας (είδηση που μόνο η σελίδα μας είχε μεταδώσει).

Το όνομα του Πετρίκα Τσέτσο, πού στα μητρώα της αστυνομίας αναγνωρίζεται ως εξτρεμιστής, επανήλθε στους φακέλους της Εισαγγελίας μετά από την προσπάθεια του, να πνίξει το πατέρα του με την ζώνη καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αναφέρει ο αλβανικός τύπος.
«Προσπάθησα να πνίξω τον πατέρα μου μετά από οικογενειακές συγκρούσεις διότι είχα αλλαξοπιστήσει», ανέφερε ο ίδιος κατά την ανάκριση.
«Ήθελα να τον σκοτώσω γιατί θεωρούσα πως αυτός πήγαινε και έδινε πληροφορίες στις Μυστικές Υπηρεσίες στην Αλβανία εναντίον μου».

Οι εισαγγελείς ελέγχουν το παρελθόν του 28 – χρόνου, από πού φαίνεται πως κατά την περίοδο που ο Τσέτσο βρέθηκε στον Καναδά για να σπουδάσει είχε γίνει μουσουλμάνος σαλαφιστής.
Μια και δεν συνέχισε κανονικά τις σπουδές του, αυτός επέστρεψε από εκεί και πήγε στην Δανία από όπου και απελάθηκε στην Αλβανία στις 8 Δεκεμβρίου 2014. Οι εισαγγελείς λένε πως αυτό το κράτος του έχει απαγορεύσει την είσοδο για 6 χρόνια αφού ο ίδιος είχε σχέση με μια ληστεία που είχε γίνει εκεί.

Ο πατέρας του είναι γνωστός δικηγόρος στην Κορυτσά. Ομογενείς χωρίς συνείδηση. Η μητέρα του πέθανε από καρκίνο, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εξαιτίας της αλλαξοπιστίας του υιού της και όλης της συμπεριφοράς του.

Πηγή: pelasgoskoritsas.gr/

Χιμάρα: Η incognito επίσκεψη Ράμα και οι εθνικιστι...
«TO ΠΟΤΑΜΙ»: Ερώτηση για την αυστηροποίηση των προ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη