Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Αποφυλακίζεται ο Σπύρος Ξέρας

Αποφυλακίζεται ο Σπύρος Ξέρας

Στη μείωση της ποινής του Σπύρου Ξέρα, προχώρησε χθες το Αλβανικό Αναθεωρητικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα το «μαρτύριο» της φυλάκισης να τελειώνει για τον Ελληνικής καταγωγής πρώην Υπουργό Εργασίας της Αλβανίας, που αναμενόταν χθες βράδυ να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο Σπύρος Ξέρας είχε συλληφθεί στο χωριό του Δερβιτσάνη, στις 29 Ιανουαρίου 2016 και έκτοτε παρέμεινε φυλακισμένος, καθώς είχε καταδικαστεί πρωτόδικα και αυτό παρά το γεγονός ότι το κατηγορητήριο για δήθεν διασπάθισε κονδυλίων παραμονές των βουλευτικών εκλογών του 2013 ήταν διάτρητο και αστήρικτο, όπως είχαν υποστηρίξει οι νομικοί του σύμβουλοι.

Σύμφωνα με τον Πρωινό Λόγο, ο Σπύρος Ξέρας ουσιαστικά ήταν ένας ακόμη «κρίκος» στο ανθελληνικό μένος που εκδηλώνει τα τελευταία τρία χρόνια ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Έντι Ράμα, καθώς εκτός της ελληνικής καταγωγής, ο πρώην Υπουργός, είχε την «ατυχία» να πολιτεύεται και με το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα.

Τσάμης επιτέθηκε σε Βορειοηπειρώτη στέλεχος του ΚΕ...
Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς: Στο τραπέζι οι ενταξιακέ...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη