Οι Βορειοηπειρώτες της Πάτρας στηρίζουν τη μάχη του νεαρού Λεωνίδα

Οι Βορειοηπειρώτες της Πάτρας στηρίζουν τη μάχη του νεαρού Λεωνίδα

Μια υπέροχη βραδιά για ιερό σκοπό στο "Κοράλλι"

Ήταν μια συγκινητική βραδιά, γεμάτη από αγάπη και ζεστασιά για ένα παιδί που δίνει την δική του μάχη τους τελευταίους μήνες για να κρατηθεί στην ζωή.

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης, παίκτης της Ζακύνθου και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ζακυνθινού ποδοσφαίρου πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται εδώ και μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο νεαρός, έχοντας γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στα social media, είχε κάνει ο ίδιος έκκληση για να ενισχύσει ο κόσμος οικονομικά την γενναία προσπάθεια του, ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για τα έξοδα θεραπείας του.

Για να μπορέσει να γίνει καλά είναι απαραίτητο να κάνει εκ νέου ένα ταξίδι στην Βοστώνη και να νοσηλευτεί σε ένα ειδικευμένο εξεταστικό κέντρο το οποίο θα του δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει υγιής, στους δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος της Ζακύνθου και όχι μόνο ανταποκρίθηκε στην έκκληση που έγινε, όμως τα χρήματα που απαιτούνται για το ταξίδι στην Βοστώνη και τα έξοδα νοσηλείας του εκεί, είναι πολλά.

Έτσι, οι Βορειοηπειρώτες της Πάτρας αποφάσισαν να ενισχύσουν με έναν διαφορετικό τρόπο την προσπάθεια του νεαρού μαχητή που αξίζει να σημειωθεί ότι κατάγεται και αυτός από το συγκεκριμένο μέρος της Ελλάδας.

Ο σύλλογος της νεολαίας Βορειοηπειρωτών Πάτρας και η Ένωση Βορειοηπειρωτών Αχαΐας διοργάνωσαν μία βραδιά στο γνωστό μεζεδοπωλείο - εστιατόριο της Πάτρας, «Κοράλλι», με ζωντανή ορχήστρα, με σκοπό να συγκεντρωθεί ένα ποσό από τις προσφορές των παρευρισκομένων, το οποίο προορίζεται για τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας του Λεωνίδα Κουτσούκη, στην Βοστώνη.

Η βραδιά ήταν υπέροχη, δεκάδες Βορειοηπειρώτες της Πάτρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους έγινε και έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την μάχη που δίνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Να σημειωθεί ότι την ορχήστρα της βραδιάς αποτέλεσαν οι Βασίλης Καλκάνης, Θωμάς Ζίγκος στο κλαρίνο και ο Κωνσταντίνος Καλόγερος στο τραγούδι, ενώ παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Ιωάννα Κότση.

Στην βραδιά ήταν παρών ο θείος του παιδιού, Γιώργος Πατινιώτης, ενώ στο τέλος της μοιράστηκαν δεκάδες λαχνοί με δώρα για τους τυχερούς, όπου τα χρήματα θα διατεθούν για τον σκοπό της εκδήλωσης. Σημαντικό ρόλο στην λαχειοφόρο, αξίζει να επισημάνουμε ότι έπαιξε ο Χορευτικός Σύλλογος του Δήμου που πήρε αρκετούς λαχνούς.

Ήταν ένα ξεχωριστό live, για ιερό και καλό σκοπό, σε μία βραδιά, όπου η ευχή ήταν μία και μοναδική από όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή: Να βγει ο Λεωνίδας νικητής από την μάχη που δίνει.

Σημειώνουμε για όσους προσφέρονται να βοηθήσουν την προσπάθεια του Λεωνίδα Κουτσούκη πως μπορούν να καταθέσουν κάτι από το περίσσευμα τους στον εξής λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA.

Ο ΟΓΑ πληρώνει το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων
Διπλό μήνυμα σε Τουρκία και Αλβανία έστειλε ο Π. Κ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη