Απρόοπτο περιστατικό με Βορειοηπειρώτη στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου

Απρόοπτο περιστατικό με Βορειοηπειρώτη στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Ένας άνδρας κρατώντας ένα χαρτόνι στα χέρια βρέθηκε κοντά στο άγημα που είχε παραταχθεί προκειμένου να αποδώσει τιμές αρχηγού κράτους στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι άνδρες της αστυνομίας μόλις τον αντιλήφθηκαν αμέσως έσπευσαν να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Πρόκειται για τον Βορειοηπειρώτη Χρήστο Λιώλη ο οποίος στάθηκε μπροστά στο άγημα της προεδρικής φρουράς κρατώντας στα χέρια του ένα χαρτί, όχι για να διαμαρτυρηθεί αλλά για να δηλώσει την συμπαράσταση προς την οικογένεια του αποθανόντος.

Ο κ. Λιώλης είναι γνωστός από ένα περιστατικό μπροστά από την Βουλή, όταν σταμάτησε τον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για να διαμαρτυρηθεί για την διακοπή του επιδόματος του ΟΓΑ το 2013, στους συνταξιούχους ομογενείς.

Δείτε τι έγραφε το χαρτί που κρατούσε στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου:

«Στην οικογένεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας για τον αξιόπιστο και καλύτερο Πρόεδρο που πέρασε από την Ελληνική Προεδρεία, βαστάμε πένθος η οικογένεια μου και ο Σύνδεσμος Αγωνιστών του οπλαρχηγού πρώτης τάξεως της Βορείου Ηπείρου και Ηπείρου, Θύμιου Λιώλη.

Ο πρόεδρος Χρήστος Λιώλης»

Ράμα: Συζήτηση για όλα με την Ελλάδα – «ζήτημα ανθ...
Τσίπρας προς Ράμα για την Χιμάρα: «Σεβασμός στην Ε...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη