Μείωση προσωπικού στην Κακαβιά


Από τους 66 που υπηρετούσαν έμειναν μόνο 22!


«Καμπανάκι» από τις σοβαρές ελλείψεις  προσωπικού  στο Τελωνείο Κακαβιάς


• Τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Τελωνείο Κακαβιάς επεσήμανε ο Διευθυντής του κ. Μιχάλης Στεφάνου σε χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε, με αφορμή δυο σημαντικές επιτυχίες των τελωνειακών τις προηγούμενες μέρες.

Η πρώτη αφορούσε τον εντοπισμό 7 κιλών χασίς σε ειδική κρύπτη που είχε διαμορφωθεί σε ρεζερβουάρ αλβανικού αυτοκινήτου. Η συμπεριφορά του οδηγού και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε πολλά αρωματικά, προφανώς για να καλύπτεται η μυρωδιά του χασίς, έβαλε σε υποψίες τους τελωνειακούς και προχώρησαν σε ενδελεχή έλεγχο, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν τις ναρκωτικές ουσίες.

Η άλλη υπόθεση αφορούσε την παράνομη μεταφορά αναβολικών. Πιο συγκεκριμένα, αλβανικό λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα μετέφερε 8.000 αμπούλες με απαγορευμένα σκευάσματα προελεύσεως Ινδίας,  τα οποία χρησιμοποιούν κυρίως αθλητές και γυμναστήρια και συνήθως εντοπίζονται μετά από ελέγχους ντόπινγκ.

 

***

Ο Διευθυντής του Τελωνείου Κακαβιάς Μιχ. Στεφάνου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, σε έναν συνοριακό σταθμό με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 66 υπαλλήλους που υπηρετούσαν στην Κακαβιά, έχουν απομείνει 22. Όπως σημείωσε ο κ. Στεφάνου έχει απευθυνθεί επανειλημμένα με έγγραφά του στο Υπ. Οικονομικών ζητώντας την επάνδρωση του Τελωνείου, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει κάποια κίνηση.

Μάλιστα, λόγω αυτής της έλλειψης προσωπικού ζητά να μειωθούν οι νυχτερινές διελεύσεις των αλβανικών λεωφορείων από την Κακαβιά, γιατί βραδινές ώρες υπάρχουν μόνο δυο άτομα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στον όγκο της δουλειάς. Αυτό το έχει ζητήσει από το καλοκαίρι, χωρίς όμως και αυτό το θέμα να έχει λυθεί.

 

Πρωινός λόγος

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Το πασχαλινό μήνυμα του Μητροπολίτου Σεβαστιανού π...
Ντοκιμαντέρ: Χιμάρα 1993 (βίντεο)

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Παρασκευή 01/07/22, 19:09

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη