Ανακοίνωση τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ για την κατασκευή κτηρίου με πλαστά έγγραφα στο Λιβάδι της Χειμάρρας

Ανακοίνωση τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ για την κατασκευή κτηρίου με πλαστά έγγραφα στο Λιβάδι της Χειμάρρας

Την στιγμή που ο Δήμαρχος Χειμάρρας κ. Γκόρος είναι αφοσιωμένος στην υλοποίηση του προγράμματος του κ. Ράμα με σκοπό την πλαστογράφηση και την υφαρπαγή, με κάθε τρόπο και μορφή, της νόμιμης ιδιοκτησίας των κατοίκων της Χειμάρρας, τις τελευταίες ημέρες επιδιώκεται η έναρξη εργασιών για την ανέγερση παράνομου κτηρίου στην περιοχή Λιβάδι.

Αν και δεν υπάρχει πολεοδομική μελέτη για το Λιβάδι και ανεξαρτήτως των πλαστών εγγράφων, ο Δήμος Χειμάρρας τελώντας κατάφωρη παραβίαση, όχι μόνο έχει εκδώσει παράνομη άδεια δόμησης, αλλά εκμεταλλευόμενος τις δομές του και ειδικότερα την Δημοτική Αστυνομία, επιδιώκει να γίνει ο εγγυητής του εν λόγω έργου.

Αποτεινόμεθα για ακόμη μια φορά στην κοινή γνώμη, αλλά και την διεθνή κοινότητα προκειμένου να στρέψει την προσοχή της στις καθημερινές ενέργειες για την εφαρμογή του σχεδίου του κ. Ράμα, το οποίο έχει αποκλειστικό στόχο την αλλοίωση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χειμάρρας, εις βάρος των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι είναι και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες.

Τουριστικά συγκροτήματα κατασκευάζονται στην Παλάσ...
Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα του Συνδέσμ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη