Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών πλαστογράφων

Πλαστογραφούσαν διαβατήρια, πιστοποιητικά, διπλώματα οδήγησης, ασφάλειες οδήγησης καθώς και βιβλιάρια υγείας


Εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και εγγράφων, πλήρως εξοπλισμένο, βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής. Βρέθηκε πλήθος πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών πιστοποιητικών και εγγράφων εντοπίσθηκε βραδινές ώρες της 29-3-2012 σε διαμέρισμα στην οδό Ακομινάτου, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού. Συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, Αλβανικής καταγωγής.

 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρείς αλλοδαποί συλληφθέντες κατασκεύαζαν και προμήθευαν με πλαστά πιστοποιητικά και έγγραφα αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας.

 

Σε έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων, 177 σφραγίδες, χιλιάδες αλβανικά και ελληνικά ένσημα, πλήθος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, διάφορα πιστοποιητικά, ιατρικές βεβαιώσεις, βεβαιώσεις Δημοτικών αρχών, άδειες οδήγησης πιστοποιητικά Πανεπιστημίων κ.λπ.

 

Σε έρευνα σε άλλο διαμέρισμα, καθώς και σε καφενείο που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα σαν χώρο πραγματοποίησης των παράνομων συναλλαγών, βρέθηκαν πλήθος αποδείξεων πληρωμής του Ο.Π.Α.Π. συνολικής αξίας 186.122 ευρώ, τις οποίες χρησιμοποιούσαν προκειμένου να «ξεπλύνουν» τα παράνομα έσοδά τους.

 

Κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 4.000 καθώς και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

Πλαστοί ιδιοκτησιακοί τίτλοι στην Αλβανία
Συνέντευξη Π. Παναγιωτόπουλου στο Λαϊκό Βήμα
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click