Όταν η ΑΥΓΗ υμνούσε τον Πύρρο Δήμα!

Όταν η ΑΥΓΗ υμνούσε τον Πύρρο Δήμα!

Μπορεί η εφημερίδα ΑΥΓΗ να σήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον της όταν επιτέθηκε στον χρυσό ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή Πύρρο Δήμα (και μάλιστα 2 φορές), όμως στο παρελθόν τον είχε αναγνωρίσει ως αθλητή. «Αγωνιζόταν μια φορά στα 4 χρόνια» έλεγε υποτιμητικά το πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας, όμως πριν 3 χρόνια είχε κείμενο με τίτλο «Διεθνής αναγνώριση για τον Πύρρο Δήμα» και μάλιστα γραμμένο από τον ίδιο αρθρογράφο που εξαπέλυσε επίθεση στον αθλητή!

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο:

Στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών εξελέγη ο Πύρρος Δήμας, ενώ προέδρός της επανεξελέγη ο Ούγγρος Ταμάς Αγιάν. Ο Έλληνας τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης (τις τρεις «χρυσός») δήλωσε περήφανος και συγκινημένος για τη διεθνή αυτή αναγνώριση και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία των σκοπών του αθλήματος και της εθνικής ομάδας διεθνώς.

Στο 29μελές συμβούλιο συμμετέχει και ο ισόβιος γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος ήταν στο εκλογικό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, ενώ το «παρών» έδωσε και ο ομοσπονδιακός προπονητής (κι αυτός Ολυμπιονίκης) Βαλέριος Λεωνίδης.

Το παλαιότερο άρθρο της εφημερίδας «ξετρύπωσε» η Μαρία Κυριακίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Πηγή: TheCaller.gr

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις συντάξεις των ανασφ...
Συνάντηση του Αλβανού Προέδρου της Δημοκρατίας με ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη