Σε Αμερική και Αγγλία τιμούν τον Πύρρο ενώ στην Ελλάδα...

Κάποιοι ξεπερνούν τα όρια...


Το Όραμα παρομοιάζει τον Πύρρο Δήμα με "γύφτικη αρκούδα"

 

Όταν το καραγκιοζιλίκι συναντά την πολιτική αυτά τα αποτελέσματα έχουμε. Κάποιοι βλέπουν παντού το φάντασμα του Μπολάνου να τους καταδιώκει και έχουν χάσει τα λογικά τους. Το Όραμα υποστηρίζει πως η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής και ο Πύρρος Δήμας στην προσπάθεια τους να σώσουν το Ελληνικό σχολείο της Χιμάρας, υποκινούνται από άλλους. Αδυνατούν να πιστέψουν πως υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν βάση συναισθήματος και αγάπης για την πατρίδα τους, αδυνατούν γιατί οι ίδιοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί όταν μιλάτε για τον Πύρρο Δήμα διότι μπορεί για εσάς να μην συμβολίζει κάτι, αυτό δεν ισχύει όμως και για τους υπολοίπους.

 

 

Δείτε τι γράφτηκε στον σχολιασμό άρθρου για την μεταφορά της προτομής του Αριστοτέλη Γκούμα στον τοίχο του Οράματος στο facebook:

 

 

 

Είναι τόσο μεγάλο κακό για εσάς, το μπλογκ σας και το κόμμα που εκπροσωπείτε να σωθεί το Ελληνικό Σχολείο της Χιμαρας?

 

Σημείωση: Όσα διαβάζετε στην εικόνα δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα διότι είναι προσβάσιμα προς όλους τους επισκέπτες (φίλους και μη) στο συγκεκριμένο προφίλ.
Ένα περιοδικό που τυφλώνει τους μαθητές
Σαββατιάτικες πολιτικές εφημερίδες Αλβανίας
 
  1. Σχόλια (9)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (9)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραία ο Πύρρος μάντεψε μόνος του το "πρόβλημα" και είπε ένα πρωί ας πάω στην Αμερική να κάνω έρανο. Όσο για την ξεφτίλα εσείς έχετε ξεφτιλιστεί προ πολλού και για πολλά, γι' αυτό μην φοβάστε δεν θα σας πάρει κανείς τα πρωτεία

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραία ο Πύρρος το μάντεψε από μόνος του το "πρόβλημα" και μόνος του αποφάσισε για τον έρανο. Εσείς εχετε ξεφτιλιστεί προ πολλού και για πολλά, τη δική σας ξεφτίλα δεν την πιάνει κανείς, οπότε μην φοβάστε δεν θα σας πάρει κανείς τα πρωτεία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτές είναι οι αποδείξεις σας; μαντικές ικανότητες για το τι ξέρει και τι δεν ξέρει ο Πύρρος; Ξεφτιλίζεστε από μόνοι σας με αυτά που λέτε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσο για τον Πύρρο έχει ελεύθερη βούληση, αλλά λάθος πληροφόρηση, όπως κάθε ένας που δεν γνωρίζει. Για να κάνει όμως τον "έρανο" δεν του ήρθε ουρανοκατέβατα. Κάποιος του κλάφτηκε και έπεσε στην παγίδα. Δεν σας παίρνει να μιλάτε για το ποιοι χρησιμοποιούνται από άλλους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Πύρρος είναι άνθρωπος με ελεύθερη βούληση και δεν χρησιμοποιείτε από κανέναν σε αντίθεση με εσένα. Εάν έχεις αποδείξεις ότι τον "έστειλαν" να τις βγάλεις στην φόρα, ειδάλλως βγάλε τον σκασμό και μην πιάνεις το όνομα του Πύρρου στο στόμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καραγκιοζιλίκια κάνει η κλίκα σας που χρησιμοποιεί τον Πύρρο και τους Ελληνοαμερικάνους γιατί θέλει να βρει καινούρια κορόιδα. Αυτοί σκέφτονται πατριωτικά αλλά δεν ξέρουν τι σαπίλα που κρύβεται από πίσω.

This comment was minimized by the moderator on the site

"Αδυνατούν να πιστέψουν πως υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν βάση συναισθήματος και αγάπης για την πατρίδα τους, αδυνατούν γιατί οι ίδιοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία."
Το ξέρουμε, οι μόνοι που λειτουργούν στη Χειμάρα βάση συναισθήματος είναι αποκλειστικά ο Μπολάνος, ο Μπρίγκος και ο Μπελέρης και οι γύρω τους. Κανένας άλλος. Όλοι οι άλλοι είναι ρουφιάνοι και πληρωμένοι των Αλβανών. Καλά που το ανεβάσατε όμως γιατί μάθαμε και αυτό για τα 45.000 ευρά που δεν δικαιολογήθηκαν. Πολύ ενδιαφέρον. Περιμένουμε περισσότερα στοιχεία όχι για το ελληνικό αλλά για το κομματικό σχολείο της Χιμάρας.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη