Διαμαρτυρία των κατοίκων της Χειμάρρας

Διαμαρτυρία των κατοίκων της Χειμάρρας

Οι κάτοικοι της Χειμάρρας, διαμαρτυρήθηκαν χθες και παράλληλα απηύθυναν έκκληση στον Πρωθυπουργό Ράμα να μην τους κατεδαφίσει τα σπίτια. Κρατούσαν στα χέρια πανό όπου αναγραφόταν:«Κύριε Πρωθυπουργέ, μην μας κατεδαφίζετε τα σπίτια, μην καταστρέφετε τις ακτές!».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Κοινότητας Χειμαρριωτών, Νικόλαος Νεράντζης, δήλωσε αναφορικά με τη χθεσινή διαμαρτυρία: «Σε αντίθεση με την προπαγάνδα και τις απάτες του Δημάρχου Γιώργο Γκόρο, σύμφωνα με τον οποίο, μόνο πέντε ανεύθυνα άτομα, αντιτίθενται στο έργο του, που είναι δήθεν προς όφελος της κοινότητας, η κατάσταση στην πραγματικότητα, είναι διαφορετική. Οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι, διότι κάποιοι επιδιώκουν να τους ληστέψουν, να τους διώξουν από τα σπίτια τους στα οποία ζουν από αιώνες. Οι κάτοικοι έχουν αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος τους, γι΄ αυτό και απευθύνουν έκκληση στον Ράμα, ως Πρωθυπουργό της χώρας και ως γιο μιας μητέρας που είναι από τα χωριά της Χειμάρρας. Δεν μπορεί να καταστρέφει κάποιος, στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης! Κάντε έργα, κάντε ανακαινίσεις, σε σπίτια, εκκλησίες, φρούρια, αλλά αφήστε τους κατοίκους να ασχοληθούν οι ίδιοι τον τουρισμό στα εδάφη των προγόνων τους».

Οι κάτοικοι από πλευράς τους, δηλώνουν αποφασισμένοι να αντισταθούν μέχρι τέλους, και πάνω απ΄ όλα, δεν δέχονται παζαρέματα με κανέναν που θα έρθει με βρώμικα χρήματα για να τους πείσει να εγκαταλείψουν τη γη τους.

Πηγή: tachydromos.org

Διαδρομές: Χάονες, οι φρουροί της Ηπείρου Γλώττας
Βορειοηπειρώτης σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας απ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη