Ο δικηγόρος του Μπερίσα αγόρασε παραθαλάσσιο κτήμα στην Χιμάρα έναντι 2€/τμ

Ο δικηγόρος του Μπερίσα αγόρασε παραθαλάσσιο κτήμα στην Χιμάρα έναντι 2€/τμ

Ο δικηγόρος του πρώην πρωθυπουργού της Αλβανίας Sali Berisha, κ. Νeshat Fana αγόρασε κτήμα 2.000 τμ στην πανέμορφη περιοχή Λιβάδι στην Χιμάρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας Gazeta Dita.

Αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική είδηση, καθώς το κτήμα έχει αγοραστεί για 600.000 λεκ δηλαδή 4.300 ευρώ, στην εξευτελιστική τιμή των 2,1 ευρώ το τετραγωνικό μετρό.

Η αλβανική εφημερίδα αναφέρεται στην δήλωση πόθεν έσχες του δικηγόρου και της γυναίκας του η οποία είναι δικαστίνα στο Ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας. Η εφημερίδα αφήνει υπονοούμενα όσον αφορά το γελίο πόσο που δηλώθηκε και το πραγματικό πόσο που πληρώθηκε για την αγορά του κτήματος και αναφέρετε και σε άλλες περιπτώσεις από δηλώσεις δικαστών οι οποιοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις αγοραπωλησίες τους με το εισόδημα από την θέση εργασίας τους.

Όπως έχουμε καταγγείλει και στο παρελθόν στο himara.gr, τα κεφάλαια τα οποία χρησιμοποιούνται για αγοραπωλησίες κτημάτων στην περιοχή της Χιμάρας, στην καλύτερη των περιπτώσεων, έχουν "αδιευκρίνιστη" προέλευση. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται πολλά σχόλια, ο νοών νοείτω.

Εκδήλωση για το πρωτόκολλο της Κέρκυρας στο Δελβιν...
Σαν σήμερα: Υπογραφή Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click