ΗΠΑ: Υπογράφηκε η συμφωνία συνεργασίας FBI με την αλβανική αστυνομία

ΗΠΑ: Υπογράφηκε η συμφωνία συνεργασίας FBI με την αλβανική αστυνομία

Ο Αλβανός Υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, υπέγραψε συμφωνία με τον διευθυντή του FBI στις Ηνωμένες Πολιτείες, για την ανταλλαγή πληροφοριών και τη συνεργασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Διευθυντής του FBI, υποσχέθηκε να βοηθήσει την αλβανική αστυνομία, ιδίως για την εκπαίδευση των αστυνομικών δυνάμεων και την ίδρυση του ειδικού Γραφείου Ερευνών που αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους και αποτελεί μέρος της μεταρρύθμισης στο χώρο της δικαιοσύνης.

"Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στις σχέσεις μεταξύ της αλβανικής αστυνομίας και του FBI για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και ιδίως την καταπολέμηση της διαφθοράς. Είναι η πρώτη φορά που υπογράφεται μια τέτοια συμφωνία," δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι.

Η συμφωνία υπεγράφη κατά την επίσκεψη του ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα στην Ουάσιγκτον όπου έγινε δεκτός σε μια συνάντηση που διήρκεσε 60 λεπτά από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα

Κατεδαφίσεις κτιρίων στο χωριό Πύλιουρη, αντιστέκο...
Εντάσεις και αποχωρήσεις κατα την διαδιακασία συγκ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη