Ξαναρχίζουν οι παράνομες εργασίες στο πέρασμα του Λογαρά της Χιμάρας

Ξαναρχίζουν οι παράνομες εργασίες στο πέρασμα του Λογαρά της Χιμάρας

Όπως προκύπτει από φωτογραφίες που έστειλαν στο himara.gr, ξανάρχισαν οι εργασίες κατασκευής κτηρίου σε κτήμα στο πέρασμα του Λογαρά το οποίο έχει παραχωρηθεί στον Αλβανό εθνικιστή Alket Islami. Οι εργασίες είχαν αρχίσει το 2015 αλλά σταμάτησαν με δικαστική απόφαση ύστερα από παρέμβαση της οικογένειας Νεστούρη από το χωριό Παλάσα που είναι και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του κτήματος.

Το αλβανικό κράτος παρενέβη στα τέλη του 2015, απαλλοτριώνοντας αρχικά την εν λόγω έκταση και παραχωρώντας την στη συνέχεια στον Alket Islami και στον επενδυτή Alban Xhillari (ο οποίος έχει καταπατήσει και πολλά στρέμματα στην παραλία Γυαλί του χωριού Βουνό) για να κατασκευάσουν ένα κτηριακό συγκρότημα πολλών χρήσεων.

Ο δήμαρχος Χιμάρας, Γιώργος Γκόρο, αρχικά είχε διωχθεί ποινικά για την παράνομη οικοδομική άδεια που εξέδωσε στον Alket Islami αλλά με τη στήριξη της αλβανικής Κυβέρνησης απ' ότι φαίνεται τίποτε δεν σταματά τα σχέδια αρπαγής περιουσιών στη Χιμάρα με Δούρειο Ίππο τον Γιώργο Γκόρο και άρματα μάχης τους Αλβανούς εθνικιστές και την αλβανική μαφία.

Αλβανικό ΥΠΕΞ: "Τα ελληνοαλβανικά θέματα σε τρία κ...
Στην φυλακή παραμένει ο Σ. Ξέρας κατόπιν απόφασης ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη