Ανάπλαση του κέντρου της Χιμάρας δια χειρός Έντι Ράμα

Ανάπλαση του κέντρου της Χιμάρας δια χειρός Έντι Ράμα

Στην Χιμάρα βρέθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα για να επιθεωρήσει από κοντά τις εκσκαφές που γίνονται στην παραλιακή. Είχε προηγηθεί επίσκεψη στον πεζόδρομο που κατασκευάστηκε στην παραλία του Κηπαρού και που αποκαλούν παραλιακή οδό αν και χτίστηκε για να εξυπηρέτηση το νέο ξενοδοχείο του βουλευτή του, Κότσου Κοκδήμα.

Κατά την επίσκεψη του είπε ότι στην θέση της παραλιακής θα κτιστεί πεζόδρομος και θα αναβαθμιστεί το κέντρο της πόλης. Επίσης θα ανακατεσκευαστούν οι προσόψεις των κτιρίων για να έχουνε ενιαία όψη. Συνολικά θα επενδυθούν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ από χρήματα που προέρχονται από το ταμείο ανάπτυξης που ελέγχει το γραφείο του πρωθυπουργού.

Επίσης σύμφωνα πάντα με τον Έντι Ράμα, οι επόμενες επενδύσεις θα είναι στο Βούνο, στις Δρυμάδες και στις παραλίες Γυάλι και Δρυμάδες χωρίς να αναφέρει ποτέ θα γίνουν και αν υπάρχουν έτοιμα σχέδια.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο το οποίο θα αναδείξει μια "νέα ταυτότητα της Χιμάρας" αλλά δεν έδειξαν κάποιο προσχέδιο του έργου οπότε θα το δούμε αφού ολοκληρωθεί.

Σπαθί του 18ου αιώνα κλάπηκε από την Ελλάδα και βρ...
Συγγενής του Φατός Νάνο, ιδιοκτήτης σε παραθαλάσσι...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη