Αλβανοί έκαψαν την ελληνική σημαία στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγίους Σαράντα

Αλβανοί έκαψαν την ελληνική σημαία στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑ στους  Αγίους Σαράντα

Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ», καταγγέλλει την σκοταδιστική επίθεση που δέχθηκε χθες τη νύκτα στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης, στους Αγίους Σαράντα. Τις νυχτερινές ώρες, άγνωστος(οι) βεβήλωσαν την είσοδο των γραφείων, καίγοντας την ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη μαζί με την αλβανική και την ευρωπαϊκή.

Είναι πράξη που προκαλεί τα αισθήματα όλων των ελλήνων και θέλουμε να πιστεύουμε και των υγιώς σκεπτόμενων αλβανών συμπολιτών μας.

Τα σύμβολα όλων των εθνών είναι ιερά και καλούμε την Αλβανική δικαιοσύνη να δείξει την ανάλογη ευαισθησία που επιβάλλεται άλλωστε από το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, ώστε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Η Δ.Ε.Ε.ΕΜ. «ΟΜΟΝΟΙΑ», πιστή στο όραμα για ειρηνική συνύπαρξη των κοινοτήτων μας δεν πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις. Μέσα στα πλαίσια του νόμου και των Διεθνών Συμβάσεων, αγωνίζεται με αξιοπρέπεια για τα δίκαια της Ελληνικής Μειονότητας. Αγωνίζεται επίσης με ζήλο και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στον εκδημοκρατισμό της χώρας, απαιτεί όμως τον αντίστοιχο σεβασμό.

Η κυβέρνηση Ράμα «χαρίζει» τον Δραλαίο στους πλαστ...
Συνάντηση Ντούλε με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Joe Bi...
 
  1. Σχόλια (7)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (7)

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΑ,
Ο πατέρας μου είναι μουσουλμάνος Τσαμ από την Κονίσπολη, Η μητέρα μου είναι Βλάχα από το Φίερ. Ξέρω καλά ποιοι ήταν και τι έκαναν οι Σουλιότες, εσύ μάλλον δεν ξέρεις. Διάβασε τι έχουν γράψει οι Έλληνες ιστορικοί γι' αυτό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Βόρειος Ήπειρος ήταν είναι και θα είναι Ελληνική ότι και να κάνουνε οι αμόρφωτοι Αλβανοί. Αδέρφια κρατήστε γερά θα έρθει η λευτεριά από ένα πελλοπονησιο Έλληνα

This comment was minimized by the moderator on the site

Να σε πληροφορήσω ότι το Σούλι ήταν είναι και θα είναι στην Ελλάδα? Έχω αδερφούς από το Σούλι εγγόνια από γνωστές φαμελιές... Και να μάθεις ότι οι Σουλιώτες δεν κινήθηκαν προς καμία Κονίσπολη διότι απειλούνταν δεν πήγαν ούτε βόλτα ούτε μετανάστες και πολύ περισσότερο για να μαγαριστούν αλλάζοντας θρησκεία....οι φάρες τους πήραν εντελώς διαφορετικό δρόμο και συμμετείχαν στην ελληνική επανάσταση. Και το πιο βασικό θα προτιμούσαν να πεθάνουν από το να γίνουν μουσουλμάνοι όπως και επέλεξαν και έκαναν φυσικά! Κάνεις κατάχρηση της ελληνικής ιστορίας με δόλιο τρόπο βρες δική σου ισλαμική-αλβανική ιστορία και άσε την ευρωπαϊκή της οποίας μέρος είναι η ελληνική! Για τον εαυτό σου πίστευε ότι είσαι απόγονος των Νίντζα ελευθερία έχεις και σε δημοκρατία ζεις, εξού απορρέει και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού σου που δεν αναγνωρίζεις σε άλλους κατά το ισλαμικό δίκαιο φυσικά. Τόσα χρόνια κομμουνισμός και σκοταδισμός λογικό είναι να ψάχνεις ρίζες...

This comment was minimized by the moderator on the site

Και κάτι ακόμα προς τον ΚΑΛΑ και προς όλους,
τέτοιες ηλίθιες ενέργειες όπως το να καις μια σημαία με τέτοιο τρόπο, δεν προσφέρει τίποτα στον εθνικό και τον πατριωτικό αγώνα του οποιουδήποτε.

Πάντως ΚΑΛΑ, οι Σουλιότες αγωνίστηκαν, σίγουρα όμως όχι γι' αυτό που υπονοείς. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τις πηγές και το τι λένε οι Έλληνες συγγραφείς - και όχι μόνο - γι' αυτούς. Και βεβαίως τα ξέρω καλά επειδή οι πρόγονοι μου από το Σούλι πήγαν στην Κονίσπολη, όταν έγιναν μουσουλμάνοι.

This comment was minimized by the moderator on the site

προς ΚΑΛΑ,

Δεν ήταν δικό μου σχόλιο αυτό. Μάλιστα το είχα διευκρινίσει. Είχα γράψει άλλο σχόλιο/απάντηση και το είπα ότι κάποιος χρησιμοποίησε το όνομα μου και έγραψε αυτό το σχόλιο (και πολλά άλλα) για να προκαλέσει ψεύτικες εντυπώσεις. Κάποιος που χρησιμοποιούσε το όνομα μου, έγραψε αρκετά σχόλια με το όνομα μου, δήθεν ότι τα έγραψα εγώ. Μάλιστα έστειλα πολλές φορές απάντηση στα ψεύτικά σχόλια, αλλά οι διαχειριστές της ιστοσελίδας σβήσανε τις απαντήσεις μου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλή Σουλιότι είχες πει σου θυμίζω
Έντι Ράμα πάταξε τους άπιστους με τη βοήθεια του Αλλάχ.
Πηγή: To σχόλιό σου είναι!!
http://himara.gr/prosopa/4738-rama-stis-drymades-exoun-idi-39-ekklisies-alla-theloun-40#at_pco=smlwn-1.0&at_si=56435ba38d905597&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1

Ισλαμοφασισμός λέγεται αυτό... Που μας το παίζεις διαλλακτικός προπαγανδιστή εντεταλμένε υπάλληλε! Και που να ζούσαν οι Σουλιώτες αγωνιστές !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η μοναδική φορά που θα συμφωνήσω μαζί σας. Μερικοί ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού δυστυχώς, που κάνουν ανοησίες, νομίζοντας ότι έτσι προσφέρουν στο έθνος.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click