Χιλιάδες τζιχαντιστές μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες εντός της ΕΕ

Χιλιάδες τζιχαντιστές μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες εντός της ΕΕ

Πάνω από τέσσερις χιλιάδες φανατικοί του ‘Ισλαμικού κράτους’ διείσδυσαν στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό το πρόσχημα των προσφύγων, γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Express». Οι τζιχαντιστές εισήλθαν στην Ευρώπη περνώντας τα συροτουρκικά σύνορα. Τον περασμένο Μάιο είχε αναφερθεί ότι οι τζιχαντιστές που εισήλθαν στην Ευρώπη ήταν περιορισμένοι, αλλά τώρα ο σύμβουλος της λιβυκής κυβέρνησης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν δήλωσε ότι οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύονται τις βάρκες και φορτώνουν σε αυτές ομοϊδεάτες τους υπό το πρόσχημα του πρόσφυγα προκειμένου να μεταβούν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη.

Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν στοιχεία ποιοι από αυτούς είναι μέλη του ‘Ισλαμικού κράτους’ και επωφελούνται από την έλλειψη στοιχείων, αλλά και ελέγχου, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το χάος που επικρατεί.

Η Ίντερπολ παρακολουθεί ορισμένους μετανάστες που ανήκουν σε φατρίες που σχετίζονται με Τζιχάντ, αλλά ο αριθμός τους δεν σαφής. Μέλη της Αλ Κάιντα, του Ισλαμικού κράτους και του Μετώπου αλ Νούσρα, ακόμη και μικρότερων εξτρεμιστικών ομάδων κατέφεραν να περάσουν τα σύνορα με πλαστά πιστοποιητικά.

Μάλιστα, ένας από τα ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού κράτους, δημοσίευσε με υπερηφάνεια μια φωτογραφία στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ξυρισμένη τη γενειάδα του, σημειώνει το δημοσίευμα παραθέτοντας παλαιότερη φωτογραφία του ιδίου ατόμου με τον οπλισμό του στη Συρία.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο πατέρας του Προέδρου της ...
Πρόκληση κατά της Ορθοδοξίας και των πιστών στις Δ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη