29 δις ετησίως στοιχίζει η παραμονή των λαθρομεταναστών

Ποσό μαμούθ πληρώνει η Ελλάδα για την λαθρομετανάστευση.


Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τον πονοκέφαλο που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο οικονομικών από την αυξημένη ζήτηση για επιδόματα ανεργίας που, προφανώς, προκαλεί η πολιτική της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Μία πολιτική που ως σκοπό της έχει την οικονομική εκμηδένιση των Ελλήνων και το ξεπούλημα των πάντων στους διεθνείς τοκογλύφους.

 

Η πολιτική αυτή, ως γνωστόν, έχει φέρει σε απόγνωση τους πάντα εκτινάσσοντας στα ύψη τα ποσοστά ανεργίας και έχει προκαλέσει «συμφόρηση» στους διαδρόμους του ΟΑΕΔ.

 

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε στοιχεία του υπουργείου οικονομικών παρά την «οικονομία» που κάναν οι Έλληνες πολιτικοί σε βάρος του Ελληνικού Λαού, οι δαπάνες του Δημοσίου αυξάνονταν αφού οι..... αιτώντες και λαβαίνοντες το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ είχαν ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Αυτό χωρίς, φυσικά, να συνοπολογίσουμε τους λαθρομετανάστες που καταχρηστικά και παρανόμως λαβαίνουν επιδόματα χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ τους. Ενδεικτικό ότι πολλοί από αυτούς ζουν στις χώρες τους σαν βασιλιάδες λαβαίνοντας το επίδομα ανεργίας Ελλάδας, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των μισθών που λαμβάνουν στις χώρες τους.

 

Αρχικώς το υπουργείο δοκίμασε να φορολογήσει το επίδομα ανεργίας μπας και καταφέρει να αφαιμάξει και από τους άνεργους κάποιο ποσό, για να επιζήσουν οι «ημέτεροι» του πολιτικού συστήματος. Αφού, όμως, η «τρόικα» παρέμενε ανικανοποίητη αποφασίστηκε όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ να μειωθούν, όπως και οι μισθοί, κατά 22% από 12 Μαρτίου. Γιατί αν μη τι άλλο αν είναι το κράτος να εισπράξει από κάπου, αυτοί είναι οι άνεργοι και οι απελπισμένοι Έλληνες. Άλλες προτάσεις δεν υπάρχουν! Ούτε τα 29 δις ετησίως (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μετά δηλαδή το «μαγείρεμα») που στοιχίζει η παραμονή των μυριάδων λαθρομεταναστών, τους δίνει κάποια ένδειξη προς τα που πρέπει να κινηθούν.

 

Η βλακεία και η ανικανότητα πλέον δεν είναι καν ελαφρυντικό. Η μόνη απάντηση στο «γιατί τα κάνουν όλα αυτά» είναι η σχεδιασμένη αποδόμηση του Ελληνισμού και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

 

Χ.Α.

Αλβανία - Ελλάδα, ντροπιαστικές εξελίξεις
Ομιλία Ξ. Κοντούρη για τη Βόρειο Ήπειρο στην κοπή ...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Επάνω στο θέμα του ρατσισμού προτίμησα να γυρίσω μια μαύρη κωμωδία μικρού μήκους ταινία. Ισως να προκαλεσει αντιδράσεις ή ακόμα και απογοητεύσεις αλλά αξίζει να διαβάσει κανείς την περιγραφή και την εξήγηση της ταινίας στην επίσημη σελίδα στο facebook.

Ζουάν - Καρμική Εκδίκηση

http://www.youtube.com/watch?v=xI9BAqA_ADw&

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη