Βίντεο ISIS με απειλητικά μηνύματα κατά Αλβανίας, Κοσόβου και ΠΓΔΜ

Βίντεο ISIS με απειλητικά μηνύματα κατά Αλβανίας, Κοσόβου και ΠΓΔΜ

Το Alhayat Media Center, ένα τμήμα προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους ISIS, μετέδωσε ένα ντοκιμαντέρ για τα Βαλκάνια, το οποίο περιέχει απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσσυφοπέδιο και της ΠΓΔΜ.

Το ISIS χαρακτηρίζει τους Αλβανούς στο ντοκιμαντέρ αυτό «άθεους». Στο βίντεο εμφανίζονται μεταξύ άλλων, δύο Αλβανοί που αγωνίζονται για το ισλαμικό κράτος, ο ένας από την Αλβανία και ο άλλος από το Κοσσυφοπέδιο, γνωστή ως Αμπού Μπιλκις Al-Αλμπάνη και Αμπού Μουκατιλ Al - Κόσοβο.

Οι δυο Αλβανοί εμφανίζονται στο έκτο λεπτό του βίντεο και στο δέκατο πέμπτο αντίστοιχα και μιλούν αλβανικά

«Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που λατρεύουν άλλους θεούς, και όχι τον Αλλάχ στην Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο, Μακεδονία (ΠΓΔΜ) και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια. Μην νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει το κακό που κάνετε στους μουσουλμάνους. Πιστεύετε ότι έχουμε ξεχάσει την εχθρότητα σας απέναντι στον Αλλάχ ... μαυρες μέρες θα έρθουν για σας. Θα φοβόσαστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβόσαστε να δουλέψετε. Θα φοβόσαστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας... Θα σας νικήσουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ. Θα έρθουμε με βόμβες», δηλώνει ο Αμπού Μουκατιλι στο μήνυμά του.

Εν το μεταξύ νεαρή δημοσιογράφος του δυτικού "News 24" των Τιράνων, που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει ασχοληθεί με το θέμα της στρατολόγησης νεαρών Αλβανών Μουσουλμάνων για να πολεμήσουν στην Συρία, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Facebook από Αλβανό μουσουλμανο καταζητούμενο από της αρχές με την κατηγορία "προώθηση θρησκευτικού μίσους" και στρατολόγησης τζιχαντιστών. "Θα πρέπει να πληρώσεις" ανέφερε το μήνυμα.

Γιατί ο «γυμνός» Ράμα θέλει τώρα νέα σύνορα
Αλβανός εγκατέλειψε αυτοκίνητο με ναρκωτικά στα ελ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη