Ράδιο Δρυϊνούπολις: 24 χρόνια στην υπηρεσία της ενημέρωσης

Ράδιο Δρυϊνούπολις: 24 χρόνια στην υπηρεσία της ενημέρωσης

Ράδιο Δρυϊνούπολις 89 FM: Εικοσιτέσσερα χρόνια στην υπηρεσία της ενημέρωσης των πολιτών! Λειτουργεί συνεχώς από το 1991 με πλήρες θρησκευτικό, ενημερωτικό, μορφωτικό, εθνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Είναι ο μοναδικός Εκκλησιαστικός Ραδιοφωνικός Σταθμός στο Νομό Ιωαννίνων και έχει την αναγνώριση χιλιάδων ακροατών για την ποιότητα και την ποικιλία του προγράμματός του.

Σε όλους τους ακροατές

Το Ράδιο Δρυΐνούπολις απευθύνεται στο μέγιστο δυνατό φάσμα ακροατών μέσω ιδιαίτερα προσεγμένων προγραμμάτων (από την νηπιακή και προσχολική ηλικία μέχρι και τις προχωρημένες ηλικίες).

Σημειώνεται ότι οι δαπάνες λειτουργίας του Σταθμού καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τη Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, οι δε συνεργάτες (κληρικοί και λαϊκοί) προσφέρουν εθελοντικά και αδαπάνως τις υπηρεσίες τους! «Ψυχή» του Σταθμού ο Δημήτρης Καλλιακμάνης.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Ράδιο Δρυΐνούπολις μεταδίδεται κάθε μέρα από τις 9 η ώρα το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, από 2 μέχρι 3 το απόγευμα και από 5 μέχρι 9 το βράδυ. Το απογευματινό πρόγραμμα αναμεταδίδεται και την επόμενη ημέρα το πρωί. Ο Σταθμός αναμεταδίδει κάθε μέρα και το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς κατά τις ώρες 1 με 2 το μεσημέρι, 3 με 5 το απόγευμα και 9 με 11 το βράδυ. Επίσης, κάθε μέρα αναμεταδίδει τη Θεία Λειτουργία από τις 7 το πρωί.

Πριν 24 χρόνια…

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Ράδιο Δρυϊνούπολις» άρχισε να λειτουργεί στις 22 Δεκεμβρίου 1991. Εμπνευστής και ιδρυτής του υπήρξε ο Μητροπολίτης Σεβαστιανός. Άξιος συνεχιστής του έργου του αγωνιστή Ιεράρχη, ο διάδοχός του –το «δεξί του χέρι»- Μητροπολίτης Ανδρέας, τον οποίο ακολουθούν χιλιάδες πιστοί απ’ όλη την Ελλάδα!..

Λ. Παππάς: «Άλλος δρόμος εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν υπάρχε...
Δίαυλος συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη