Στήριξη των πλημμυροπαθών αγροτών από προγράμματα της αλβανικής κυβέρνησης

Στήριξη των πλημμυροπαθών αγροτών από προγράμματα της αλβανικής κυβέρνησης

Προτεραιότητα της αλβανικής κυβέρνησης παραμένει η στήριξη των πλημμυροπαθών αγροτών, των οποίων οι καλλιέργειες, αλλά και το ζωικό κεφάλαιο δέχθηκαν σημαντικό πλήγμα από τις πρόσφατες πλημμύρες, κυρίως στο νότιο και νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας της Αλβανίας.

Σ' αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε ότι οι κάτοικοι των πλημμυροπαθών περιοχών θα λάβουν οικονομική βοήθεια υπό τη "μορφή" επιδοτήσεων, προκειμένου, σύντομα, να αποκαταστήσουν τις ζημιές που είχαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Το σύνολο της οικονομικής βοήθειας θα διατεθεί για την επισκευή ή και την εκ νέου κατασκευή αποθηκευτικών ή άλλων εγκαταστάσεων που είναι αναγκαίες για τη δραστηριότητα των αγροτών, καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών στις καλλιέργειες.

Επιπλέον, μια λεπτομερής καταγραφή των ζημιών πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί και τον Μάρτιο του 2015 αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση από το σχετικό πρόγραμμα, που προβλέπει τη διάθεση 1,7 δισ. λεκ. για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Καζίνο για προίκα δίνει η Αλβανία για να προωθήσει...
Παρατείνεται για ένα χρόνο η ιατροφαρμακευτική κάλ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη