Η επιστολή του Έντι Ράμα στον Τσίπρα

Η επιστολή του Έντι Ράμα στον Τσίπρα

Ο Εντι Ράμα από τα Τίρανα, αφού «έλουσε» με «γαλλικά» για τα καλά -σε ένα πρώτο του σχόλιο γύρω από το αποτέλεσμα των εκλογών- τους Ελληνες, κατηγορώντας ή μάλλον λοιδορώντας τους ότι προ κρίσης βίωναν με τις ευλογίες της πολιτικής τάξης «χρόνια μπουζουκιού», απέστειλε στον Αλέξη Τσίπρα μια συγχαρητήρια επιστολή -την κατέχει η «Κ»- στην οποία πλέκει το εγκώμιο του ιδίου και της κυβέρνησής του.

«…Δεδομένου ότι στην ουσία μοιραζόμαστε από κοινού την ανάγκη επανεκκίνησης ενός κοινωνικού ευρωπαϊκού προγράμματος όπου να μετέχουν όλοι, όπου η ολοκλήρωση να είναι διαρκώς συγκεκριμένη αλληλεγγύη, το οποίο δεν θα στηρίζεται σε μία Ευρώπη του κέντρου και σε μία Ευρώπη της περιφέρειας και των γκέτο, θα ήταν ικανοποίηση για μένα να Σας είχα συναντήσει τον προηγούμενο Δεκέμβριο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η διενέργεια των πρόωρων εκλογών κατέστησε αδύνατη αυτή τη συνάντηση. Το εκλογικό αποτέλεσμα την καθιστά πλέον απαραίτητη. Σας περιμένω στα Τίρανα στον καταλληλότερο χρόνο για Σας», γράφει ανάμεσα σε άλλα.

πηγή:Kαθημερινή

Μεγαλειώδης εκδήλωση απ' την ΟΜΟΝΟΙΑ Τιράνων (φωτο...
Ο κ. Τσίπρας ξέχασε τους ανασφαλίστους Βορειοηπειρ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη