​Οι υποψηφιότητες του ΚΕΑΔ, άνθρωποι με ακεραιότητα από την κοινότητα

​Οι υποψηφιότητες του ΚΕΑΔ, άνθρωποι με ακεραιότητα από την κοινότητα

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ, κ. Ευάγγελος Ντούλες δήλωσε ότι το ΚΕΑΔ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τις τοπικές εκλογές της 21ης Ιουνίου. Σε συνέντευξη τύπου, ο κ. Ντούλες δήλωσε ότι οι υποψηφιότητες του ΚΕΑΔ θα είναι άνθρωποι με ακεραιότητα, από την κοινότητα και για την κοινότητα.

“Κάποιες εβδομάδες θα επικεντρωθουν στη λεπτομερή ανάλυση κάθε νέας μονάδας της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαφές με την κοινότητα και θα ολοκληρωθεί με την πρόταση των καταλληλότερων υποψηφίων, όπως για τους αρχηγούς των μονάδων αυτών, καθώς και για τις συμβουλές τους. Αργότερα, οι υποψήφιοι θα υποβληθούν στη διαδικασία της επισημότητας. Ο στόχος του ΚΕΑΔ δεν μπορεί να βρίσκεται μακριά από τις παραδοσιακές αξίες που αντιπροσωπεύει, άνθρωποι με ακεραιότητα από την κοινότητα, ανθρώπους για την κοινότητα” – δήλωσε ο κ. Ντούλες.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που προκλήθηκε από τις πλημμύρες στο νότιο τμήμα της χώρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάλεσε τις κρατικές δομές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που ζημιώθηκαν.

“Οι δομές να είναι διαθέσιμες για την υποστήριξη όλων των συμπολιτών μας, για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την αποκατάσταση των συνεπειών που αυτή αφήνει πίσω. Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας που έχουν την οικονομική ή υλική δυνατότητα να συνεισφέρουν έτσι ώστε οι συνέπειες να είναι όσο πιο ήπιες για τους συμπολίτες μας.”- δήλωσε ο κ.Ντούλες.

Ο αλβανικός εθνικισμός και η καλλιέργεια του με τη...
Το ναυάγιο του ατμόπλοιου «Χειμάρρα»

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, 19:29

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη