Δηλώσεις Έντι Ράμα για τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα

Δηλώσεις Έντι Ράμα για τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα

Πρόκειται για μια ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας του από την εφαρμογή της πολιτικής λιτότητας. Κατά την άποψή μου η πολιτική τάξη -εννοώ την παραδοσιακή Δεξιά και Αριστερά- έκλεισε τον κύκλο της, εξαιτίας της κρίσης που η ίδια προκάλεσε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, και τώρα πληρώνει το λογαριασμό όσων καλλιέργησε όλα αυτά τα 'χρόνια μπουζουκιού'".

Με τον παραπάνω τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, μιλώντας σε εκπομπή στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου που αποδίδουν την ακύρωση, το προηγούμενο διάστημα, επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στα Τίρανα, σε πιέσεις από την Άγγελα
Μέρκελ, ο κ. Ράμα σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας ακύρωσε την επίσκεψή του επειδή στις μέρες που είχε προγραμματιστεί, στην Ελλάδα άρχιζε η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς αν λυπάται για το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε εκτός Βουλής, ο κ. Ράμα είπε ότι ο ίδιος ήταν και παραμένει ένας καλός φίλος με τον κ. Παπανδρέου. "Είχε την
ατυχία -κι αυτό συμβαίνει- να βρεθεί στην ηγεσία της χώρας, σε μια δύσκολη στιγμή, που 'δεν έπαιρνε πια νερό το ελληνικό πιλάφι', 'μαγειρεμένο' για χρόνια με στατιστικές απάτες, γραφειοκρατική υπερφόρτωση και μεγάλες καταχρήσεις. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί σωστά την εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή στιγμή" τόνισε.

Η σύνθεση της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου - Όλα τ...
Προσεχώς νέο χωριό με ονομασία Παλάσα στο Δραλαίο.
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη