Αλβανία: Αμαρτίαι παίδων, παιδεύουσι βουλευτές! (βίντεο)

Αλβανία: Αμαρτίαι παίδων, παιδεύουσι βουλευτές! (βίντεο)

Τριάντα τέσσερις υποθέσεις κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας αποκάλυψε η τελευταία επιχείρηση των αστυνομικώναρχών της Αλβανίας σε συνεργασία με τη Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας (OSHEE), που έγινε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων ΑΤΑ, ο έλεγχος που διενεργήθηκε από 132ομάδες σε όλη την χώρα, έγινε σε επιχειρήσεις και οικιακούς καταναλωτές.

Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος και άλλοι 13 αναζητούνται.

Οι ομάδες της αστυνομίας και της OSHEE, έκοψαν, επίσης, περίπου 4977 συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε οφειλέτες και 34 παράνομες συνδέσεις στο δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι αυτοί πουκλέβουν ηλεκτρική ενέργεια, αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης τριών ετών για τους ίδιους και πέντε ετών για όλους τους συνεργάτες τους.

Εξάλλου, στις αρχές του Νοεμβρίου 2014, η αλβανική κυβέρνηση και η Παγκόσμια Τράπεζα υπέγραψαν συμφωνίαγια δάνειο ύψους 150 εκατ. δολαρίων, με σκοπό τη χρηματοδότηση του σχεδίου γιατην αναδιάρθρωση του ενεργειακού τομέα στην Αλβανία, που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Επιστολή Ντίσιου στο ελληνικό ΥΠΕΞ
Συνάντηση Ράμα - Μπακογιάννη στην Αθήνα.
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη