Συνεδρίαση Ομόνοιας με θέμα την οικονομική ανάπτυξη και το ιδιοκτησιακό στις Ελληνικές Επαρχίες

Συνεδρίαση Ομόνοιας με θέμα την οικονομική ανάπτυξη και το ιδιοκτησιακό στις Ελληνικές Επαρχίες

Δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Φοινίκη συνεδρίαση της ηγεσίας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με παρόντες τον πρόεδρο της ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ κύριο Βασίλη Μπολλάνο, τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κύριο Ευάγγελο Ντούλε, τον Γενικό Γραμματέα της  ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ  κύριο Γιάννη Γιάννη και τον πρόεδρο του παραρτήματος Δελβίνου κύριο Βασίλη Μάργα.

Έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση οι έπαρχοι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας Σωκράτης Σπύρου έπαρχος Φοινίκης, Θεμιστοκλής Καίσης έπαρχος Μεσσοποτάμου, Ηρώδης Νταλιάνης έπαρχος Λιβαδειάς, Χρήστος Καίσης έπαρχος Αλίκου, Σωκράτης Καλτσούνης έπαρχος Δίβρης, Δημήτρης Μαλιούκης έπαρχος Κάτω Δρόπολης, Χρήστος Ντούτσης έπαρχος Άνω Δρόπολης, Θανάσης Κύρος έπαρχος Πωγωνίου και Γιώργος Ζιαρκαλής έπαρχος Οντρίε.

Συζητήθηκαν τα θέματα της οικονομικής και αναπτυξιακής κατάστασης καθώς και θέματα ιδιοκτησίας στις Ελληνικές Επαρχίες.

Εκφράσθηκε από όλους η ανησυχία για τις καταπατήσεις και απαλλοτριώσεις των ιδιοκτησιών, ανησυχία η οποία ενισχύεται και με τις αποφάσεις στημένων δικαστηρίων υπέρ αλλόθρησκων και αλλοεθνών εις βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ πιστή στους αγώνες της υπεράσπισης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και με πρωτοβουλία των έπαρχων θα λάβει όλα τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα ώστε να εκτεθούν οι καταπατητές αλλά και οι μηχανισμοί που τους υποστηρίζουν. Ταυτόχρονα θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όποια συμφέροντα κρύβονται από πίσω.


Άγιοι Σαράντα 14 Φεβρουαρίου 2012

Εκ' του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας.

Κανένας Έλληνας στην Χιμάρα κατά την απογραφή του ...
Συνωμοτικά Αλβανικά δημοσιεύματα σχετικά με την εκ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη