Έρευνες για εμπλοκή της συμμορίας του Μπάκο στην δολοφονία Φουντούλη - Καπελώνη

Έρευνες για εμπλοκή της συμμορίας του Μπάκο στην δολοφονία Φουντούλη - Καπελώνη

Την Παρασκευή συνελήφθη ένα μέλος της συμμορίας, ο διαβόητος κακοποιός Μέτσι που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου. Οι Αρχές τον παρακολουθούσαν όλη μέρα και τελικά τον συνέλαβαν έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε στα Σεπόλια. Έπειτα, τον ανάγκασαν να μπει μέσα και στο σπίτι και ήταν ξαπλωμένος ο αρχηγός Κλοντιάν.

Βασικά μέλη της διαβόητης συμμορίας ήταν ο Αλβανός Όλντι, ένας Πολωνός, ο Αλμπέρ Μπάκο, ο Μέτσι που βρισκόταν στις κόκκινες λίστες της ασφάλειας και ο Κλοντιάν. Στο σπίτι του αρχηγού βρέθηκαν, έπειτα από τις σχετικές έρευνες, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι και σφαίρες. Τα όπλα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που ερευνάται από την Ασφάλεια ότι ο «Μέτσι» είχε αναλάβει – πριν μερικά χρόνια - να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ ενώ ο ίδιος άνθρωπος εκτιμάται ότι εμπλέκεται δολοφονία στον Κορυδαλλό ενός Έλληνα υπόπτου για συμμετοχή στην εκτέλεση των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Πηγή:koolnews.gr

Η UEFA απέρριψε τις εφέσεις Σερβίας και Αλβανίας
Ποιος θα αποφασίσει τελικά για το μέλλον του ΚΕΑΔ;
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη