Συνάντηση Ντούλε με την αποστολή του Κογκρέσου

Συνάντηση Ντούλε με την αποστολή του Κογκρέσου

Ανακοίνωση Τύπου

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συναντήθηκε με τα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου, κ. Gus M. Bilirakis και κ. Gregory W. Meeks’, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη χώρα μας.

Ο κ. Ντούλες εξέφρασε στα μέλη του Κογκρέσου την εκτίμηση για το υψηλό στρατηγικό επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, της συστηματικής και πολύπλευρης υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τη χώρα μας και ειδικότερα για την συστηματική εστίασή τους στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μειονοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ντούλες παρουσίασε στους κύριους Gus M. Bilirakis και Gregory W. Meeks’ τις στάσεις του ΚΕΑΔ για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, την αναγκαιότητα των ενταξιακών μεταρρυθμίσεων όπως και την ανάγκη ενσωμάτωσής τους.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε την υπάρχουσα κατάσταση σχετικά με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γενικότερα και εκείνων των μειονοτήτων ειδικότερα.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε και την ανησυχία του ΚΕΑΔ, για τη νέα διοικητική διαίρεση και τις συνέπειες της παραβίασης των δικαιωμάτων των μελών της εθνικής ελληνικής μειονότητας στη Χιμάρας.

Η Ερμιόνη Μπρίγκου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ο πολιτισμός ενώνει Δωδώνη και Φοινίκη
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη