Αλβανία: 11 νέες θέσεις για την αποστολή της χώρας στις Βρυξέλλες

Αλβανία: 11 νέες θέσεις για την αποστολή της χώρας στις Βρυξέλλες

Στο πλαίσιο της προόδου των διαπραγματεύσεων για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αλβανία πρόκειται να αυξήσει τον αριθμό των διπλωματών που υπηρετούν στην αποστολή της στις Βρυξέλλες.

Η Αναπληρώτρια Επικεφαλής Διαπραγματεύσεων, Υπουργός Adea Pirdeni, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Αλβανούς επαγγελματίες και ειδικούς, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, να γίνουν μέλη της ομάδας “TeamAlbania4EU”.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων έχουν δημοσιευθεί οι θέσεις που προκηρύσσονται καθώς και τα κριτήρια επιλογής.

Το κάλεσμα αφορά 11 νέες θέσεις στην αλβανική αποστολή στις Βρυξέλλες, από Αναπληρωτή Πρέσβη, Διπλωμάτη με βαθμό Υπουργού Πληρεξουσίου, Πρώτο Γραμματέα, έως και ειδικούς. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα έγγραφα έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια