Η 24όροφη πολυκατοικία στην οδό Καβάγια στα Τίρανα, που είχε σχεδιαστεί να θυμίζει «τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας», τελικά απογοήτευσε, καθώς αντί για την υποσχόμενη αισθητική, παραδόθηκε ως ακόμη ένας ουρανοξύστης από σκυρόδεμα και μάζα από σίδερα, όπως πολλοί άλλοι στην πρωτεύουσα.
Η τοποθεσία της, όπου παλιότερα στεγαζόταν το Μουσείο Φυσικών Επιστημών, κοντά στην πλατεία 21 Δεκέμβρη, είχε αρχικά προβλεφθεί ως ένα κτίριο που θα ενσωμάτωνε οικολογικά στοιχεία και φυσικές γραμμές, ωστόσο η υλοποίησή του κατέληξε να είναι μια ακόμα μαζική κατασκευή από σκυρόδεμα.
Αυτή η ανάπτυξη αποτελεί άλλο ένα βήμα στη διαδικασία πλήρους «τσιμεντοποίησης» της πόλης, με τον δήμαρχο Εριόν Βελιάι να προωθεί την αδιάκριτη κατασκευή νέων κτιρίων, συχνά εις βάρος των πάρκων και των πράσινων χώρων των Τιράνων. Η αρχική πρόταση του έργου ήθελε μια σύγχρονη δομή που να εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον, με έναν καταπράσινο εξωτερικό περίβολο που θα έδινε μια πιο ανάλαφρη όψη στο συνολικό κτίριο. Ο σχεδιασμός προέβλεπε δύο «δίδυμους» πύργους με διαφορετικά ύψη, ενωμένους μέσω δύο ορόφων με εμπορικά καταστήματα και γραφεία.
Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος προορίζονταν για εμπορικές και επαγγελματικές χρήσεις, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι θα φιλοξενούσαν κατοικίες. Στα υπόγεια υπήρχαν θέσεις στάθμευσης για το κοινό και ιδιώτες. Το έργο σχεδιάστηκε από την ιταλική εταιρεία Archea Associati του Μάρκο Κασαμόντι, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διαφθορά. Η εταιρεία αυτή συνδέεται με δύο από τα πιο αμφιλεγόμενα και ίσως διαβλητά έργα στην Αλβανία, όπως η κατασκευή του νέου σταδίου «Κεμάλ Στάφα», η οποία περιλάμβανε την κατεδάφιση προστατευόμενων πολιτιστικών μνημείων και την ύποπτη παραχώρηση δημόσιας γης μέσω αμφισβητούμενων δημοσίων-ιδιωτικών συνεργασιών, χωρίς διαφάνεια και τήρηση των διαδικασιών δημόσιων διαγωνισμών.
Σχόλια