Καταδίωξη Αλβανών στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Καταδίωξη Αλβανών στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εξελίχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και συγκεκριμένα μεταξύ των θέσεων Σαμάρι και Άγιος Στέφανος, καθώς σημειώθηκε καταδίωξη οχήματος από αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Στις 7:30 το πρωί Ι.Χ. όχημα αντί να σταματήσει στο 99ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. στο Σαμάρι σε μπλόκο αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Α.Δ. Ακαρνανίας πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί. Φυσικό επακόλουθο να ξεκινήσει μια καταδίωξη και εν τέλει το όχημα να ακινητοποιηθεί σε παράδρομο της εθνικής στον Άγιο Στέφανο.

Σε αυτό επέβαιναν τρεις Αλβανοί που επιχείρησαν να διαφύγουν στα χωράφια. Εν τέλει δύο , ηλικίας 25 και 30 ετών, συνελήφθησαν μετά από το κυνηγητό των αστυνομικών και ο ένας προς το παρόν κρύβεται και αναζητείται.

Όπως αποδείχτηκε οι Αλβανοί είχαν πολλούς λόγους για να μην…σταματήσουν στο μπλόκο. Βρίσκονται παράνομα στη χώρα, σε βάρος του ενός εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για κλοπή και το όχημα ήταν κλεμμένο τη νύχτα από την περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ο ιδιοκτήτης του μάλιστα ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς του Αγρινίου ότι είχε κλαπεί το αυτοκίνητο του ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Καινούριο: Εγκαίνια πλατείας και αποκαλυπτήρια μνη...
Πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις προς τους Βορειοηπειρ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη