Συνάντηση κλιμακίων της ελληνικής και της αλβανικής αστυνομίας στην Κορυτσά

Συνάντηση κλιμακίων της ελληνικής και της αλβανικής αστυνομίας στην Κορυτσά

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας – Αλβανίας, πραγματοποίησε χθες (20-06-2024) στην Κορυτσά, συνάντηση με στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας Κορυτσάς, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών.

Στη συνάντηση, τον κ. Γενικό συνόδευσαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος ΕΞΑΡΧΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Α΄ Δημήτριος ΣΤΙΟΥΚΗΣ και η Υπασπιστής της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Β΄ Μάρθα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών, η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, η εισαγωγή στην Ελλάδα ναρκωτικών ουσιών και όπλων, η προστασία του περιβάλλοντος από την παράνομη υλοτομία, η παράνομη απασχόληση, η πλαστογραφία, καθώς και η διασυνοριακή συνεργασία ως προς το διαβατηριακό έλεγχο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών εν όψει της θερινής περιόδου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου